Terug naar Nieuws

WVVJO9-1 ONDERUIT TEGEN BBC JO9-1

WVV JO9-1 - BBC JO9-1JM

De laatste wedstrijd van fase 2 stond vandaag op het programma. De heren voetballers hadden er zin in en ondanks de spanningen van Sint Maarten, Sinterklaas en met de kerstweek voor de boeg zagen de heren er fris en fruitig uit. Onder aanvoering van capitano Matthijs renden de rood zwarte gladiatoren vol energie het veld op.
De wedstrijd van vandaag werd geleid door gelegenheidsreferee dhr. D van der Heide die verder een bijna foutloze wedstrijd floot.
BBC mocht aftrappen en direct werd zichtbaar dat deze ploeg goed kon voetballen en het overspelen al goed onder de knie had. WVV keek het even aan en herstelde zich na ongeveer 5 minuten waarbij een goede dosis inzet op de mat werd gegooid. Het was dan ook WVV die de score opende door Boaz, 1-0. Na de eerste 10 min korte pauze ging de wedstrijd verder op de manier waarop de man in het zwart deze ook had afgefloten. Een spannende gelijkopgaande wedstrijd waarbij dan ook BBC de gelijkmaker op het scorebord toverde. Rust.

Na de ranja lieten beide ploegen zien het publiek goed te kunnen vermaken met lekker veel inzet, goed overspelen, tikafstand verdedigen en mooie afstandsschoten. WVV had de tweede helft lichtelijk het overwicht en het was uiteindelijk Bradley die verwoestend uithaalde en de 2-1 liet aantekenen.
Na de 10 minuten break was WVV echter nog bezig met de woorden van de trainers en de gelijkmaker werd direct na de intrap gemaakt 2-2.

Het was WVV die weer aanzetten voor de winst waarbij het vervolgens 2 x een heerlijke ouderwetse scrimmage voor de goal helaas niet wist te benutten. De oude voetbalwet zegt “als je eentje meer maakt dan je tegenstander, dan win je” en BBC had deze beroemde woorden goed tot zich genomen. Met een goede uitbraak en uitgespeelde kans werd het 2-3 voor BBC. De man in black vond het genoeg en blies voor de laatste keer die ochtend op zijn fluitje. Super leuke en spannende wedstrijd!
Helaas geen drie punten, maar de penalty’s werden wél gewonnen!!