Terug naar Nieuws

WVV MO17 PAKT GEEN PUNTEN IN FRIESLAND

WVV MO17-1 lijdt onnodig verlies tegen St.Annaparochie MO17-1!!
Vandaag in de vroege ochtend reisde de meiden van WVV MO17-1 om 7.50 uur af richting St. Annaparochie, waar om 10.00 uur moest worden afgetrapt tegen de MO17-1 van St. Annaparochie. De selectie was niet compleet vandaag, Liselot Goldschmidt, Lotte Abee, Lynn Hofstee en Loes Scholtens waren door ziekte en blessures niet van de partij vandaag. Iris Niemeijer was ook niet fit, maar zij nam deze wedstrijd plaats in de goal, omdat de MO 17-1 op dit moment geen keepster meer heeft, gaat er iedere wedstrijd een veldspeelster in de goal. We hebben nog 1 speelster Charissa van der Veen van de MO 15  toegevoegd aan deze selectie voor deze wedstrijd waarvoor onze dank aan haar!!
De meiden begonnen de wedstrijd om 10.00 uur, iets wat de meiden niet meer gewend waren om zo vroeg weer op het veld te staan, maar daar kon je niets van zien bij de meiden, ze domineerden zoals zo vaak de wedstrijd, er kwamen wat kansen door wat afstandsschoten van Bo Lourens, en door wat combinaties kwamen de meiden bij de goal van St.Annaparochie, maar ook door goed keeperswerk van de Goalie van de tegenpartij viel er geen verdiende goal!!  De wedstrijd was in handen van de meiden van WVV, toen in de 32e minuut en de 38e minuut  2 steekpasses kwamen, en de verdedigers van WVV op dat moment even niet bij de les waren, waardoor de aanvalsters van St.Annaparochie hieruit 2 keer konden scoren tegen de verhoudingen in, maar het gebeurde wel!!  Dat was nog niet alles voor de rust, een afgeslagen corner in de 39e minuut kwam natuurlijk weer voor de voeten van de tegenstander op de 16 meter, die zich niet bedacht en de bal bovenin de linkerhoek plaatste, dus keken de meiden van WVV binnen 9 minuten tegen een 3-0 achterstand aan, maar nog voor de rust dacht Eloise Boer er toch nog anders over, ze bracht de stand 1 minuut na de 3-0 terug na 3-1  via een enorme harde afstandsschot op de goal, waarop de keepster geen goed antwoord had dit keer, en de bal achter de keepster in de verre hoek belande!! Daarna konden de meiden direct de kleedkamers opzoeken voor de rust, en voor de warme thee.
De 2e helft begon sterk van de meiden van WVV, binnen 2 minuten in de 2e helft kwam er een afstandsschot van Charissa van der Veen maar deze werd keurig gepakt door de keepster. WVV begon in deze fase steeds meer en meer druk naar voren te zetten, dit resulteerden in wat kansen maar deze werden niet omgezet in doelpunten helaas. In de 70e minuut kwam Florien Koning op de keepster van St.Annaparochie af, waarna de uitkomende keepster met een enorme harde ingreep Florien vloerde, waarbij er werd gedacht aan een strafschop voor WVV, maar helaas bleef het bij een hoekschop, blijkbaar was toch de bal gespeeld door de keepster. De stand bleef ook in de laatste 10 minuten onveranderd, dus werd dit een nederlaag voor de meiden van WVV, dit was niet nodig geweest, maar dat is ook voetbal, je kunt wel beter zijn, maar dat is dan niet gezegd dat je de wedstrijden gaat winnen, maar goed we weten wat deze meiden kunnen, en wat ze laten zien, we hebben nog 13 wedstrijden te gaan, dus er zijn nog heel wat punten te pakken meiden!!
3-1   doelpunt WVV Eloise Boer