Meiden MO17-1
Terug naar Nieuws

WVV MO17-1 wint ruim van HZVV MO17-1

Vanwege de grote hoeveelheid regen werd besloten om het eerste elftal van de zaterdagafdeling op het kunstgrasveld te laten spelen deze middag. Dit betekende dat de ploeg van Boelo Niemeijer en Peter Vrieze op het hoofdveld mocht spelen. De weersomstandigheden waarin deze wedstrijd moest worden gespeeld waren ronduit slecht. Gedurende de complete wedstrijd kwam het hemelwater met bakken naar beneden.
 
Scheidsrechter Suur gaf om drie uur het startsein van deze partij en vanaf het begin was WVV de betere en voetballende ploeg.
De bal werd goed rondgespeeld en de kansen ontstonden vrij vlot. Het waren Bo, Merlinde en Loes die tijdens de eerste veertig minuten de trekker wisten over te halen. Dat het ook nog een aantal kansen onbenut liet, kwam door soms te moeilijke keuzes.
 
Na de pauze was het weer nog steeds niet best. Het veld werd steeds zwaarder en schieten wordt dan steeds lastiger. WVV bleef de beter ploeg, maar kansen werden er amper gecreëerd aan beide kanten. Uiteindelijk bleef de ruststand op het scorebord staan en leverde deze de volle drie punten op.
 
Met deze zege doet WVV M017-1 mee bovenin in de Hoofdklasse.
 
Meiden, top gespeeld en op naar de volgende partij!!