MO17
Terug naar Nieuws

WVV MO17-1 onderuit tegen SVO Wierden MO17-1

WVV MO 17-1 incasseert de eerste nederlaag van dit seizoen tegen SVO Wierden MO17-1.

Vandaag stond de verre uitwedstrijd tegen SVO Wierden MO 17-1 op het programma, de aftrap was om 12.00 uur, en we vertrokken om 9.30 uur vanuit Winschoten.
De meiden van WVV begonnen zoals vanouds, direct de wedstrijd controleren ,en ze met leuk en goed voetbal de tegenstander direct onder hevige druk te zetten, wat resulteerde in wat kansen. In de laatste 15 minuten van de 1e helft kwamen er2 hele grote kansen voor de spits van WVV, de ene was een goede voorzet vanaf links waarna de spits alleen voor de goal stond, en die bal werd in 1x op de pantoffel genomen maar helaas de bal net naast de goal vloog!! De 2e grote kans was in de 30e minuut,en kwam door een te slappe inspeelbal van de keepster van SVO Wierden naar een medespeelster, waarna de spits van WVV deze kon onderscheppen en direct op de goal schoot maar helaas had de keepster van Wierden hier een uitstekende antwoord op, ze redde haar eigen slecht ingespeelde bal!!

In de 34e minuut was het dan wel raak voor de meiden van WVV, Bo Lourens kreeg de bal goed ingespeeld, waarna ze met een actie 2 speelsters het nakijken gaf, en vanaf een metertje of 20 de bal snoeihard in het hoekje knalde!! 0-1 dit was een verdiende voorsprong, SVO Wierden had niets te vertellen de 1e helft!!
WVV had in de 1e helft op een 0-3 voorsprong kunnen/moeten staan, maar dat gebeurde dus niet.

De 2e helft begon vanaf het begin af aan al niet goed, de meiden waren niet scherp genoeg (misschien zat er geen suiker in de thee?) waardoor en door een foutje van een verdediger van WVV zo ineens iemand van Wierden vrij voor het doel kon worden gezet, en deze met een afstandsschot in het hoekje Liselot kansloos liet 1-1 !!! Nu zouden de meiden misschien wel even weer wakker geschud zijn was de gedachte,maar 4 minuten later was het weer raak voor SVO Wierden, nu was het een fout in de opbouw van WVV, waardoor een speelster van Wierden deze kans benutte met een goal en werd het dus 2-1!!! Na de 2-1 werden de duels steeds meer in het voordeel van Wierden gewonnen, en ze speelden beter, het spel van WVV was niet meer terug te vinden als dat van de 1e helft. De verloop van de 2e helft bleef van hetzelfde beeld, waarna deze wedstrijd van de meiden van WVV MO 17-1 werd verloren met 2-1. Op basis van de wedstrijd 1e helft was voor WVV en de 2e helft was voor SVO Wierden was een gelijkspel terecht geweest, maar goed ,dit is de eerste nederlaag van de meiden van WVV dit seizoen, is helemaal niet erg, hier kan ook weer van geleerd worden!!!

We gaan volgende week weer hard aan de bak met de trainingen, en dan zien we aanstaande zaterdag 25 November aftrap om 13.30 uur op het sportpark van WVV ST Meppel/Alcides MO 17-1 als tegenstander verschijnen!!