Terug naar Nieuws

WVV MO17-1 onderuit tegen beter Roden MO17-1

Er werd vandaag gewoon gevoetbald door de meiden van Boelo Niemeijer en Peter Vrieze. Tegenstander was koploper Roden MO17-1.
WVV reisde gehavend richting Roden. Vaste keepster Liselot kon het doel niet verdedigen en middenveldster Mirlinde was ziek geweest, maar voelde zich goed genoeg om de goal te bewaken.

De eerste minuten bleek al snel dat Roden op de meeste posities net iets slimmer, sneller en agressiever was. Dat resulteerde in een groot veldoverwicht, maar niet in tegentreffers. WVV bood namelijk uitstekend tegenstand, maar in de buurt van de keepster van Roden kwam het zelden.
De 1-0 viel uit een corner. De Winschoters stonden erbij en keken ernaar. Een speelster van Roden dacht daar anders over en kopte redelijk onbedreigd in. Even later werd gefloten voor rust en kon er worden nagepraat over de eerste veertig minuten.

Na rust was WVV dreigender. Het speelde verder vooruit en de duel werden vaker gewonnen. Echter na een twintigtal minuten viel de 2-0. Op exact dezelfde wijze kreeg het weer een tegentreffer te verwerken. Ook bij deze corner werd niet meegesprongen en kon er vrij worden ingekopt.
WVV rechtte wel de rug na de 2-0 en kwam na een half uur op 2-1. Deze aansluitingstreffer werd goed binnengeknald door Iris. De meiden uit Roden waren even van de leg, want kort daarna kreeg WVV nog een kans op de 2-2. Denise haar schot werd helaas geblokt. In de slotfase probeerde WVV wel, maar bleef Roden voetballend soeverein overeind.

Dames, de toeschouwers hebben een vermakelijke wedstrijd gezien en vandaag was Roden gewoon de betere ploeg. Deze week gewoon weer lekker trainen en dan is er volgende week weer een nieuwe kans.