Terug naar Nieuws

WVV MO17-1 NEEMT DRIE PUNTEN MEE UIT DOKKUM

Meiden van WVV MO17-1 pakken 3 dik verdiende punten in Friesland van Be Quick Dokkum MO17-1

Vandaag konden de meiden van Boelo Niemeijer en Peter Vrieze met een complete selectie richting Dokkum waar gespeeld moest worden tegen de meiden van Be Quick MO 17-1
De meiden begonnen voortvarend aan deze duel, er werd goed gecombineerd, en Be Quick werd goed teruggedrongen naar hun eigen helft, er hoefde niet lang gewacht worden op de eerste serieuze kans van WVV, Iris Niemeijer was een paar verdedigers te slim af, en met haar snelheid richting de goal van Be Quick  loste ze een eerste schot, waarbij de keepster deze bal nog kon pareren tot een hoekschop. Er werd weer goed gecombineerd zoals de meiden van WVV dat ook  kunnen. In de 15e minuut was het even Be Quick wat van zich liet horen, er was even een moment van onoplettendheid van de meiden achterin, en toen werd de spits van Dokkum weggestuurd richting de goal van WVV, die deze wedstrijd werd bewaakt door Denise Boven, en die met een keurige redding kon voorkomen dat de 1-0 door Be Quick kon worden gemaakt!! Dus dit was even een waarschuwing voor de meiden van WVV!! In de 20e minuut was daar de 0-1 voor WVV, via de rechterflank kwam Iris Niemeijer door, Iris legde de bal keurig breed op Lynn Hofstee, die de bal  beheerst langs de keepster in de hoek knalde, een prima aanval uit het boekje, en een verdiende 0-1 voorsprong!! WVV bleef gewoon lekker doorvoetballen, Be Quick kwam er af en toe nog een keer gevaarlijk uit, maar daar had onze keepster Denise telkens een goed antwoord op!! Achterin Stond Lotte Abee na een langdurige blessure ook weer uitstekend te voetballen!! WVV kreeg in de 1e helft nog wat mogelijkheden op de 0-2 via Lynn en Iris, maar de meiden gingen met een 0-1 voorsprong de rust in.

De 2e helft waren het de meiden van WVV die het betere van het spel weer hadden , het was weer een genot om naar te kijken, en mede door de magere 0-1 voorsprong was het natuurlijk ook nog spannend, WVV kreeg weer goeie mogelijkheden om toch die 0-2 te maken, via de linker flank met Bo Lourens en de rechter flank via Lynn Hofstee en spits Iris Niemeijer hielden de meiden van WVV continu druk op de verdediging van Dokkum, en kwamen er wat kansen. Be Quick wou het vaak over de linker kant proberen om daar door te komen, maar door ook een uitstekende spelende Jocelyn Meijer  werden ook deze mogelijkheden voor Be Quick gepareerd!!! In de 70e minuut was dan toch raak, via een keurige lange bal van Hannah Niezen over de verdediging van Be Quick was het spits Iris Niemeijer die de bal keurig over de uitgekomen keepster van Be Quick in het doel schoot 0-2!!!  Er waren op dat moment nog ongeveer 10 minuten te spelen, dus ging Be Quick 1 op1 spelen, de meiden moesten dus nog even bij de les blijven, dit deden ze uitstekend, Denise redde nog een gevaarlijke hoge bal van Be Quick, die ze weer uitstekend verwerkte!!!! Uiteindelijk was het 5 minuten voor het einde Iris Niemeijer die de wedstrijd definitief op slot gooide, na een uitstekende hoekschop van Bo Lourens, knalde Iris met een volley de bal keurig in de hoek 0-3!!, nu wisten de meiden dat de 3 verdiende punten mee naar Winschoten konden worden genomen!!!!!

Meiden, dit was weer een wedstrijd om van te genieten, met inzet, goed combinatiespel ,spelen met elkaar als een echt team ,en met een gigantische bak conditie van jullie allemaal!!!! Want de speelsters van Be Quick Dokkum MO17-1 waren ook conditioneel gesloopt door jullie !!! Stuk voor stuk allemaal top gespeeld, en Denise boven heeft uitstekend gekeept vandaag!!!

Op naar de volgende wedstrijd aanstaande zaterdag thuis tegen SC Bolsward MO17-1!!