Terug naar Nieuws

WVV MO15 PRESTEERT WEER FANTASTISCH

Na de schitterende prestatie van afgelopen donderdag stond er vandaag weer een competitiewedstrijd op het programma. De uitwedstrijd tegen Veendam 1894 MO15-2, thuis was er moeizaam met 2-1 gewonnen dus dit was op voorhand allesbehalve een makkelijke pot. Met het warme weer en slechts één wissel op de bank beloofde het een ware uitputtingsslag te worden. WVV ging prima van start en binnen vijf minuten eindigde een vlammend schot van Liselot op de lat. Daarna zakte het een beetje weg en kreeg Veendam de overhand, echt grote kansen bleven gelukkig uit. Veel lange ballen zorgden voor te veel ruimte op het middenveld wat niet te belopen viel met dit weer. Halverwege de eerste helft werd een korte drinkpauze ingelast waar onze meiden even op adem konden komen. 
Hierin werd de tactiek nogmaals besproken en het tweede deel van de eerste helft ging het iets beter, kansjes van Riva en Charissa kwamen er, maar helaas geen doelpunten. 0-0 bij rust.
Tijdens de rust bleek dat veel meiden last hadden van de warmte, daarnaast ontstond wat gemopper. Met een goede speech zette Noa de koppies weer dezelfde kant op en dat wierp zijn vruchten af. Noora, Nessa, Jasmijn, Vera en Esmee speelden vooral de tweede helft een hele sterke pot in de verdediging en hadden het slot goed op de deur. Na ongeveer 10 minuten legde Lotte de bal terug op Charissa die uithaalde vanaf de zestien meter en de bevrijdende treffer binnenschoot, 0-1. Vlak na de drinkpauze veroverde Sterre de bal op het middenveld en werd via Riva Lieke bereikt. Wederom was Charissa het eindstation en ook nu schoot ze feilloos binnen 0-2. Na een rush van achteruit pegelde Esme de bal op doel…helaas via de van onderkant de lat kwam de bal weer terug het veld in. Ook doelpogingen van Sterre en Lieke gingen er helaas niet in waardoor de einduitslag 0-2 bleef.
Een verdiende overwinning op basis van een hele sterke tweede helft, knap gedaan meiden 💪🏻

#trotsetrainers