Terug naar Nieuws

WVV MO15 KOMT TEKORT

Na een prima serie van drie gewonnen wedstrijden achter elkaar stond vandaag een serieuze test op het programma. De strijd om de tweede plaats tegen Noordscheschut MO15. De heen wedstrijd was met een prima 1-5 overwinning afgesloten, maar de tegenstanders waren gebrand op eerherstel.
Onze meiden waren gemotiveerd om een sterke pot op de mat te leggen, alle koppies stonden de goeie kant op.
Zonder Noa langs de lijn ging de wedstrijd in de beginfase gelijk op met mogelijkheden over en weer. Na 10 minuten was het echter Noordscheschut dat de score opende 0-1. Tijdens een overtrekkende hagelbui stond de tegenstander iets beter op te letten en konden de 0-2 scoren. Gaandeweg de tweede helft kwam WVV wel af en toe gevaarlijk door over de flanken, maar tot echt grote kansen leidde dat niet. Het gevaarlijkste moment kwam uit een hoekschop, maar helaas kon Esme niet binnen schieten. Vlak voor rust werd het nog 0-3 voor Noordscheschut.
Samen werd de tactiek nog eens doorgenomen, en de meiden kwamen goed uit de kleedkamer.
WVV stond prima in het begin van de tweede helft, er werden weinig kansen weggegeven. Aanvallend bleven we het moeilijk hebben, grote kansen bleven uit.
Gaandeweg de tweede helft kreeg Noordscheschut weer meer kansen en zag je het geloof op een goede afloop bij onze meiden wegzakken. Uiteindelijk werd het 0-6, Noordscheschut was vandaag een maatje te groot.
Goed geknokt met elkaar meiden, coaching was een stuk beter dan vorige week. Kop omhoog en volgende week beter 💪🏻
#trotsetrainers