Terug naar Nieuws

WVV MO13 PAKT DE DRAAD WEER OP

MO13 houdt de 3 punten op het WVV veld

Vanochtend stond de wedstrijd WVV MO13 tegen VAKO MO13 op het programma, een inmiddels bekende tegenstander. Een leuke tegenstander zo weten we van de vorige keer, dus er was vooral getraind op een goede opbouw van achteruit.
Vanaf de eerste minuut hadden de dames van WVV de wedstrijd onder controle. Er werd hoog druk gezet en de bal werd veelal op de helft van de tegenstander al onderschept. Zo was het dus ook door goed druk zetten op de laatste man van VAKO Fien die het eerste schot kon lossen. Deze was geplaatst in de hoek en keurig achter de keeper. 1-0, nu doorzetten. Janel mocht het vandaag als laatste man proberen. Dit deed ze voortreffelijk. Balletje terug op de keeper, balletje breed, geen gevaar achterin want Janel had het goed onder controle. Op het middenveld werd gestrooid met mooie steekpasses, alleen was de afronding er steeds net niet. Rust.
De 2e helft doorgaan met waar we gebleven waren. Merel mocht debuteren en liet zien veel potentie te hebben. Chloe was vandaag enorm in vorm en zorgde samen met Lotus, Lana en Zoë voor veel gevaar over de flanken. Het was River die de bal vanuit het middenveld in de loop aangespeeld krijgt. Ze speelt haar tegenstander uit, denkt niet na en haalt verwoestend uit. 2-0! Na dit doelpunt nog wel wat kansjes, maar de bal wilde er gewoonweg niet meer in. 

Een prima overwinning, al was een grotere uitslag ook terecht geweest. Trainen op de afwerking dus. Goed gedaan dames!