Terug naar Nieuws

WVV MO13-1 WINT RUIM VAN DVC MO13-1

In de donkere dagen voor Kerst was het vandaag dan ook echt donker voor de meiden van WVV MO13-1. Er moest om half negen worden gespeeld tegen het meidenteam van DVC uit Appingedam. Het vertrek stond dan ook gepland om kwart over zeven.
Het was dan ook een rustige start van de ochtend. De oogjes op steeltjes en nog niet de praatjes voor tien die normaliter te horen zijn.

Aangekomen in Appingedam werd door de supporters gestart met koffie. De meiden vertrokken met Wendy en Nicole naar de kleedkamer om aansluitend te starten met de warming-up.

De eerste helft liet WVV zien dat het voetballend verder is dan de Damsters. Het probeerde te combineren en dat lukt vrij aardig. De eerste tien minuten was scoren nog het probleem. Daar kwam verandering in nadat Lana de ban brak. WVV ging nog makkelijker spelen en liep via treffers van Quinty en Fien uit naar een comfortabele 3-0 ruststand.
De supporters doken in de pauze wederom de kantine in voor een warme bak koffie. DVC zorgde voor de speculaaskoekjes.

Na rust was het spelbeeld hetzelfde. WVV was de bovenliggende ploeg en gaf amper iets weg. Aan Winschoter zijde was River opvallend. Ze was na de break twee keer trefzeker voor de roodzwarten.

De goals werden deze week dus goed verdeeld en de drie punten zijn daarom zeer terecht.