Terug naar Nieuws

WVV JO9 OVERKLAST SJS JO9

Op een regenachtige zaterdagochtend, terwijl de ochtenddauw nog op het gras lag, werd de voetbalwedstrijd WVV -SJS gespeeld. De JO 9-1 was er klaar voor. Het fluitsignaal klonk en binnen een minuut sloeg Jorrit toe: 1-0 voor WVV.
Maar de tegenstanders waren niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven. Een hoekschop, een schot over het doel, een schitterende redding van Giel. Het spel golfde heen en weer, maar uiteindelijk leidde een handsbal van Boaz tot een penalty voor SJS, en de stand werd gelijkgetrokken.
Toch gaf WVV niet op. Met vastberadenheid en teamwork werkten ze zich naar een voorsprong van 2-1, gevolgd door nog een doelpunt, dit keer van Bradley. Maar SJS gaf niet op, ze zetten druk en creëerden kansen, maar Giel hield stand met enkele spectaculaire reddingen.
Het was een wedstrijd vol actie en spanning.  Boaz maakt de 4-1 vlak voor rust. 
De tweede helft bleven de jongens van WVV fel en gretig met uitstekend verdegigingswerk van Noël en Matthijs. Uit een corner schiet Bradley op de lat maar maakt even later de 5-1. Vervolgens wilde Tom scoren op een Maradonna-achtige manier  maar de scheidsrechter trapte er niet in en zag dat het hands was. Wout schiet nog met kracht richting doel en raakte de lat. Jorrit scoort de 6-1 met een prima schot in de kruising. De tegenstander raakte gedemotiveerd door het goede spel van de boys die maar vol druk bleven zetten waardoor WVV al snel kon uitlopen naar 10-1 door 3 doelpunten van Boaz en 1 van Jorrit. SJS kwam nog even terug en scoorde tweemaal.  Uiteindelijk triomfeerde WVV met een overweldigende overwinning van 10-3. Een goede teamprestatie en de Mac Donalds komt in zicht door een nog ongeslagen reeks in deze vierde fase.