Terug naar Nieuws

WVV JO9-2 WINT IN HET ZONNETJE

WVV JO9-2 vs SJO ZVC’14 JO9-2

Dit seizoen hing er al meerdere keren een overwinning in de lucht maar werd het steeds een gelijkspel of een nipte nederlaag.
Vandaag speelden we met een volledig fitte selectie om 08:45 uur onze laatste thuiswedstrijd in de 3e fase. Daarom was het ook leuk voor de kinderen dat er voldoende supporters langs de lijn stonden.
Beide teams begonnen scherp aan de wedstrijd en er waren kansen over en weer. Voor de neutrale toeschouwer was het genieten. Gelukkig wist onze captain Bram met een rush vanaf achteren naar voren te sprinten, 3 tegenstanders het bos in te sturen en met een pegel de 1-0 te maken. We gingen met een voorsprong de rust in. In de kleedkamer genoten de boys van een bekertje ranja en geven Brian en Arjan nog de laatste aanwijzingen.

Na de rust voeren we het tempo op en al snel maakt Anar met een fraaie pegel de 2-0. De tegenstander probeert het nog wel maar we blijven continu druk op hun uitoefenen. Wanneer Cas met een schot de 3-0 maakt is het klaar en spelen we voornamelijk alleen nog op de helft van de tegenstander. Cas maakt ook nog met een mooie actie de 4-0 en dat is tevens de eindstand. Deze overwinning is een beloning voor al het harde werken dit seizoen!

Wij zijn enorm trots op jullie!
#trotseleiders