Terug naar Nieuws

WVV JO9-1 WINT RUIM VAN MUSSEL JO9-1

WVV JO9-1 vs. Mussel JO9-1

Het is s’ochtends vroeg, een mooie zaterdag, 6:15 uur als de oogjes van de leeuwen van WVV al weer open gaan. De voetbalmoeders liggen nog als prinsesjes te slapen, de vaders… snurken. Niet lang meer want er moet gevoetbald worden vandaag! Het is Mussel wat op bezoek komt en daar heeft WVV nog wat goed te maken. Wakker worden, ik ga naar beneden, opschieten, het is voetbaldag! En slaperig strompelen de ouders achter hun vol energie zijnde spruiten aan. 
Eenmaal op het voetbalveld wacht een lekker zonnetje hen op, tijd voor koffie, en wachten tot de wedstrijd begint. Lekker wakker worden. 

De mannen zijn aan de warming up begonnen en vandaag mag Matthijs aanvoerder zijn. De keeper wordt goed ingeschoten en als iedereen warm is fluit leidsman Dylan voor het eerst die ochtend op zijn fluit. We zijn begonnen en WVV komt ijzersterk voor de dag. Snel overspel en het zoeken naar de medespelers gaat heel goed en nadat Noël de bal veroverd en op Wout speelt, speelt Wout direct door op Boaz. Boaz promoveert deze uitstekende pass tot doelpunt met een droge knal. Het is Boaz die op dreef raakt en ook de 2 en 3-0 maakt. De laatste na een mooie uittrap van Giel die hem vrij voor de keeper zette. Lopje, bam, 3-0. Daarna is het de beurt aan Brad om op het scorebord te komen met een mooi strak schot en ook de 5-0 komt van de voet van Bradley. Mussel heeft op dat moment niet veel in te brengen, behalve een aantal afstandsschoten. Het is Giel die Mussel meerdere keren in de weg staat en alle ballen als een tijger uit zn doel keept. Boaz en Bradley maken beide nog een doelpunt zodat de ruststand 7-0 is. 

In de tweede helft een iets ander spelbeeld. WVV laat de teugels wat vieren en Mussel gaat op jacht naar een doelpunt. Het duurt dan niet lang en Mussel maakt er 3 achter elkaar 7-3. Na de 10 minuten pauze wordt afgesproken om weer even anders te gaan voetballen en de boys pakken het dan weer goed op. Met Bradley 2x als afmaker wordt het uiteindelijk 9-3 voor rood-zwart. 
Verdient gewonnen en feest in de kleedkamer!