Terug naar Nieuws

WVV JO8-3 BLIJFT MAAR WINNEN

WVV JO8-3 nog steeds ongeslagen!

Sinds de 4e fase spelen de jongens van JO8-3 ook hun wedstrijden. De eerste drie wedstrijden werden allemaal overtuigend gewonnen, dus we waren benieuwd of we deze serie konden voortzetten tegen Siddeburen. De wedstrijd stond om 9.45 uur op de planning op het kunstgras. 
Het begin van de wedstrijd was nerveus. Eerst kwamen we op 0-1 achter. Het duurde een tijdje voordat we de 1-1 konden maken via Leon. Vlak daarna scoorde Siddeburen zelfs de 1-2, maar binnen een minuut was het al weer 2-2, weer was het Leon die scoorde. Vlak voor rust lukte het om voor het eerste deze wedstrijd op voorsprong te komen via Tyler, 3-2.
In de rust werd nog even aangegeven dat we alleen maar voor stonden omdat Luca wel 10 ballen onderschepte en wegwerkte en Luuk een hele goede redding maakte. We waren te veel bezig met naar voren lopen om te scoren, maar verdedigen hoort er ook bij.
Na de rust nam Luca de plek onder de lat in en vormde Luuk met Revi en Jace de verdediging. Liam zorgde ervoor dat er altijd iemand in de spits liep waar de bal heen gespeeld kon worden. Tyler maakte nog drie doelpunten en kwam zo op een totaal van 4 vanochtend, Stefano deed nog een paar keer de Zidane-pirouette en scoorde ook 3x in de tweede helft. Omdat Siddeburen ook nog een doelpunt maakte kwam de eindstand op 9-3 uit.
Zo blijft 8-3 nog steeds ongeslagen!