Terug naar Nieuws

WVV JO8-2 SCOORT ER LEKKER OP LOS

WVV JO8-2 scoort er op los!
Vanochtend stond onder een heerlijk zonnetje de wedstrijd tegen Nieuw Buinen JO8-1 op het programma. De wedstrijd begon al om 8.30 uur, dus dat betekende vroeg op staan. De jongens en meisjes van 8-2 waren gisteren vroeg op bed gegaan en waren goed uitgeslapen. Dat was te zien aan het begin van de wedstrijd, binnen 2 minuten stonden we al met 3-0 voor. Omdat het Nieuw Buinen daarna de tactiek wat aanpaste, bleef deze tussenstand op het scorebord staan tot de eerste time-out.
In de rest van de eerste helft gingen we verder waar we in de eerste minuten mee begonnen waren, namelijk scoren. Toen de scheids floot voor de rust was de tussenstand opgelopen tot 7-0. 
Na de rust mocht Nieuw Buinen een extra speler in het veld zetten, dus moesten we scherp blijven op het verdedigen. Onder leiding van Suze pakte dat bijna perfect uit en de paar keer dat er iemand toch door glipte stond Nim op goal om alle ballen tegen te houden en de nul te houden. Dankzij nog een paar assists van Liam kon er ook in de tweede helft nog een paar keer gescoord worden, waardoor de einduitslag uiteindelijk 14-0 was! 
De doelpunten werden gemaakt door Jace (4x), Daan (3x), Leon (3x), Thijs (2x) en Fien (2x).
Een heerlijke ochtend met een fantastisch resultaat!