Terug naar Nieuws

WVV JO8-2 IN DE WINNING MOOD

WVV Jo8-2 wint weer!

De jongens en meisjes van 8-2 hebben overtuigend gewonnen met 3-0 van de leeftijdsgenoten van Wildervank. Op 16 september 2023 werd voor de laatste keer een wedstrijd winnend afgesloten. Daarna kwam een fase met veel tegendoelpunten en dus met veel grote nederlagen. 
Maar sinds sinds de zaalcompetitie zat er een stijgende lijn in het spel. In de zaal werd een aantal keer knap gelijk gespeeld. De vorige wedstrijden werden nog wel verloren, maar de uitslagen werden steeds kleiner, 7-3 en 5-3, en het spel werd steeds beter. Het kon niet lang meer duren voordat de zo verlangde overwinning werd geboekt.

De ochtend begon al met een heerlijk zonnetje. De temperatuur was nog wel wat laag, maar naar een goede warming-up stond iedereen scherp aan de aftrap. En dat was te zien in de eerste helft: Jesley liep iederen voorbij en scoorde 3x, achterin hield keeper Nim en de verdediging onder leiding van Suze met Thijs en Hugo de nul. De kleedkamer werd dan ook met een 3-0 voorsprong opgezocht.
Daar kwam toch een vervelend bericht; Suze was geblesseerd en kon helaas niet verder. Gelukkig werden in de tweede helft bijna alle ballen weggehaald door Fien, Hugo, Thijs en Jesley. Daan vervulde op het middenveld een belangrijke rol en Liam leidde de verdedigers van Wildervank af. Er kwamen nog een paar kansen die er helaas niet in gingen. Wel werd Wildervank nog 2x gevaarlijk, maar met twee wereldreddingen zorgde Nim ervoor dat de eindstand 3-0 bleef.
Na afloop kon iedereen dan ook voor eerst sinds lange tijd weer juichen! Een dik verdiende overwinning voor de jongens en meisjes van 8-2!