Terug naar Nieuws

WVV JO7 VOETBALT WEER HEERLIJK OP DEZE ZATERDAG

*W.V.V. Jo7 pakt de winst tegen BATO, alleen verliest van MOVV en HS’88*

Op een perfect kort gemaaid grasmat in Midwolda stonden vandaag 3 wedstrijden op het programma.  Prachtig weer , goed veld, en vrolijke kinderen! Alle ingrediënten om een leuke ochtend te voetballen. Na afmeldingen te hebben ontvangen van Laurens, Alex, en Guusje  op vrijdag schakelde de trainer gelijk door om een extra speler te vragen. Guus spelend bij de kabouters, was bereid om mee te willen doen, en maakte zijn debuut in het team van WVV-Jo7.

De eerste tegenstander van vanochtend was de thuisclub MOVV. Het leek er op of de boys en girls (Guusje kwam alsnog voetballen) nog wat slaperig waren. Tijdens deze wedstrijd werd vrije-voudig alle ballen ingeleverd, en werd massaal aangevallen maar niet verdedigd. Dit resulteerde in een verlies van 12-2. Doelpuntenmaker voor W.V.V. deze wedstrijd was Sam. Ondanks de uitslag werd er wel gestreden voor elke meter! 

De tweede wedstrijd was tegen plaatsgenoot BATO. W.V.V. toonde veerkracht na een 2-0 achterstand door op gelijke hoogte te komen door doelpunten ⚽️van Sam en Jordi. Vervolgens werd er een voorsprong gerealiseerd van 2-4. Uiteindelijke werd de eindstand 3-5 in het voordeel van de rood-zwarten 🔴⚫️! 

De derde wedstrijd,en tevens de laatste van vandaag werd gespeeld tegen HS’88.
Waar het plan was om revanche te nemen van de nederlaag van vorige week, pakte anders uit helaas. De ene naar de andere bal vloog tegen de touwen in het doel van WVV. 
Dit was een wijze les, waarop we als team de komende weken kunnen trainen om doelpunten te voorkomen. De einduitslag van deze wedstrijd 2-11 resulteerde in een ruime overwinning voor HS’88. 

Ondanks twee keer verloren en 1 keer gewonnen was het een leuke voetbal ochtend! 
Goed weekend allen!