Terug naar Nieuws

WVV JO7 GENIET WEER VAN HET VOETBALSPEL

Om 9.45 uur vertrok het Jo-7 team richting Hoogezand. Om precies te zijn op Sportpark De Kalkwijck.
Alex en Guusje waren vandaag afwezig bij het team van W.V.V.Jo7
Vandaag stonden dezelfde tegenstanders op het programma als vorige week alleen dan met
andere jeugdteams. De eerste wedstrijd stond om 10.30 uur op het programma tegen v.v. Bato Jo7-3. In een plenzende regenbui ging de wedstrijd was start.
Vrij snel kwamen de toppers van W.V.V. met 0-4 op voorsprong door doelpunten van Sam 2 x , Lennard 1x en Laurens 1x. 
Gedurende de wedstrijd werd het droog en kwam de zon erdoor. Er werd samen goed gevoetbald, ballen werden naar de juiste kleur overgespeeld, en met veel inzet
en een enorme portie werklust voor elkaar was het voor de toeschouwers leuk om te zien. Laurens en Jordi die als echte verdedigers doelpunten probeerden te voorkomen en waarbij Lennard, Sam en Emma die gevaar voorin stichten. 
BATO kwam scoorde de 1-4 , en Sam maakte de 5-1 voor W.V.V.
Uiteindelijk maakte Bato nog een doelpunt wat ook de eindstand op het scorebord werd van deze wedstrijd.
De tweede wedstrijd aansluitend werd gespeeld tegen MOVV. Tijdens deze wedstrijd kwam het team onder leiding van de trainers Christiaan, en Jeroen snel op voorsprong door een goede goal van Sam.
Vrij snel daarna vloeide de concentratie en krachten we, en was het MOVV die de jongens en Emma van W.V.V. volledig onder druk zetten, en hier niet meer uit kwamen. 
Doelpunten werden te eenvoudig weggegeven door de bal in de voeten van de tegenstander te spelen. Aanwijzing werden niet opgevolgd, de organisatie van het team was ver te zoeken.
De spelers van MOVV wisten hier wel raadt mee, scoorden uiteindelijk 7 keer tegen ons. Einduitslag van deze match was 7-2 in het voordeel van MOVV. 
Als afsluiter deze ochtend was thuisclub HS’88 Jo7-2 onze tegenstander.  Deze wedstrijd werd helaas verloren met 8-3.  
Voor Laurens zat de voetbal ochtend erop ná een weekje griep te hebben gehad, en niet helemaal fit was het klaar.
Gezien het veldoverwicht en voetballende kracht kwamen we niet te kort, alleen wanneer je als team met z’n allen aanvalt, moet je ook zorgen dat je snel omschakelt naar verdedigen om doelpunten te voorkomen. 
Dit gebeurde een aantal keer te laat waardoor HS’88 voor open goal een doelpunt kon maken. De wedstrijd was spannend, en er waren mooie acties te zien waaronder de panna van Emma, die net te kort kwam om op doel te schieten, de dribbels van Sam op de linkerflank en niet vergeten de
verdedigende acties en duels vol op de bal van Jordi. 
Een goed weekend allen!