Terug naar Nieuws

WVV 35+ START PRIMA IN DE VOORJAARSREEKS

WVV 35+ trapt de voorjaarscompetitie af…..

Met twee nieuwe tegenstanders in de komende maanden gaat WVV 35+ wederom voor het kampioen onder leiding van speler/leider Wouter van Riet. Het team met een aantal zeer gewaardeerde routiniers is voor vele tegenstanders een doorn in het oog. VV Siddeburen en de Witte Muizen uit Blijham zijn nieuw. Scheemda en THOS twee tegenstanders die we ook in het najaar hebben getroffen. 
Helaas moest Scheemda gisteravond afzeggen door teveel afwezigen, waardoor er gisteravond 3 wedstrijden op het programma stonden. 

WVV – THOS

Een stabiele start met Henry, Arjan en John achterin. Radovan en Nick op het middenveld en good old Roy van der Veen voorin. Gezien de veldcondities werd als snel duidelijk dat het tikkie-takka voetbal vandaag niet zou lukken. Zwaar veld, waarop de Rood-Zwarten op karakter 20 minuten lang hebben gestreden. Het was Radovan Hecko met een harde diagonale streep vanaf 15 meter die de eindscore op het bord bracht: 1-0. 

WVV – Siddeburen

De eerste wissels deden zich aan. Het debuut van Stefan (viel in de 1e wedstrijd al in) en ook Sebastiaan stonden aan de start van de tweede wedstrijd. Nieuwe tegenstander met ook bij hen een aantal routiniers in de basis. Het was Siddeburen die ons in de 1e tien minuten overliep en de score was dan ook 0-2. Door weergaloos keeperswerk van Jeffrey van Delden bleef een hogere score ons bespaard. 
De rug rechten, positief coachen, daadkracht en inzet…….Na goed afjagen was het Radovan die de stand terug bracht naar 2-1. 
En ja, gaat u er maar even weer voor zitten…….. 5 minuten voor het einde was het Roy van der Veen vanaf 20 meter die de bal precies de kruising instuurde!!! 2-2! 
Mooie uitslag en uitspelen, waarre het niet dat Siddeburen in de blessuretijd nog een vrije trap kreeg. Vol in de kruising, eindstand 2-3. 

WVV – ASVB

Pijntje hier, pijntje daar. Beetje gezeur over het veld en ook zeker over de eigen conditie. Maar direct door voor wedstrijd 3 tegen ASVB. Vanaf minuut 1 tot 24!!!, de scheidsrechter moet net als de mensen langs de zijlijn, genoten hebben van het spel van onze boys, waren we de bovenliggende partij. Met 4x Roy van der Veen en 1x Nick sloten we deze wedstrijd af met een 5-1 overwinning. 


De mannen hebben op wilskracht, karakter en een ijzeren mentaliteit een top prestatie geleverd. Over twee weken gaan we op vrijdagavond richting de Witte Muizen in Blijham. 


Tot slot, onze dank gaat uit naar THOS. De sfeer is altijd goed. Dank hiervoor!