Terug naar Nieuws

WVV 19-1 OP RAND VAN PROMOTIE NAAR LANDELIJKE 2e DIVISIE

WVV1896 19-1 VS VV HOOGEZAND 19-1

Eindstand: 6-1

Een onmachtig en onherkenbaar Hoogezand komt op alle posities te kort en wordt door WVV19-1 van het kastje naar de muur gestuurd.

Al na 15 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, deze tussenstand had nog veel groter kunnen zijn wanneer we elkaar nog meer hadden gegund. Na 45 min was de wedstrijd gespeeld en stond het 4-0 in het voordeel van de rood/zwarten uit Winschoten.

Na een welverdiend kopje koffie, thee of warme chocomelk ging WVV door met waar het gebleven was en kon trainer Hansen naar hartelust wisselen. WVV scoorde in de tweede helft nog 2x en moest zowaar nog een tegengoal incasseren, die voor de gasten als eregoal kon worden gezien, maar voor rood/zwart uit Winschoten niet nodig was geweest.

Al met al een mooie middag voor WVV want LAC Frisia vocht als leeuwen tegen koploper Genemuiden en speelde gelijk. Door dit gelijkspel heeft WVV het kampioenschap en de promotie naar de Landelijke 2e divisie in eigen hand. Er moet aanstaande dinsdag 20:00 uur gewonnen worden in de uitwedstrijd tegen SPARTA Enschede.

Foto’s WVV1896 19-1 VS VV Hoogezand 19-1

https://myalbum.com/album/pqQ9ptAs5JiJ/... 

Foto:s Bertjan Jansen