Terug naar Nieuws

WVV 023 WINT RUIM VAN ZWARTEMEER 2 EN PLAATST ZICH VOOR DE KWARTFINALE BEKER

WVV 023 BEKERT VERDER DOOR ZWARTEMEER 2 TE VERPULVEREN MET RUIME CIJFERS

Een stralende zon, een prima selectie en spelen op het geliefde kunstgras. Alle ingrediënten waren vandaag aanwezig om in de achtste finale van de bekercompetitie een goed resultaat te boeken. 
De tegenstander vandaag was het onbekende Zwartemeer 2. De Drenten kwamen eveneens met een ruime selectie richting Winschoten en na de opwarmfase werd om drie uur precies een start gemaakt door scheidsrechter Willem Lugies. 
WVV startte in een hoog tempo waar Zwartemeer geen vat op kreeg. Het balletje ging lekker rond en bij sommige tegenstanders zakte de moed vrij vlot in de schoenen. 
Dat WVV de betere was, drukte de ploeg ook uit in goals. De Sodommers knalden zeven keer raak na vijfenveertig minuten. Na het rustsignaal liepen de gasten dan ook gedesillusioneerd richting de kleedkamer. 
Enkele spelers spelend in het groen zochten vervolgens vroegtijdig een plek onder de douche. De overige spelers wilden ook de tweede helft nog een poging wagen om roodzwart een tegengoal te laten bezorgen. 

Zover kwam het echter niet. De tweede helft was wederom éénrichtingsverkeeren na vier treffers werd de negentigste minuut net niet gehaald. Scheidsrechter Lugies verloste de Drenten met het laatste fluitsignaal van hun lijden.
Met deze zege bekert WVV 023 verder en komt het in de koker tijdens de loting van de kwartfinale. "We hopen op een prachtige tegenstander en graag thuis!", aldus aanvoerder Mathijs Kranenborg. 
Verder willen we alle gastspelers hartelijk danken voor hun medewerking vandaag. 
Vanuit de JO19-2 waren namelijk Chris en Lars bereid om mee te spelen. 
Van zaterdag 2 was Steffan van de partij. TOP! Vanuit zondag 1 was Ryan aanwezig. 
Verder was het goed om te zien dat Melle en Bo weer minuten konden maken na een lange periode van blessureleed. 

Volgende week Urk uit.