Terug naar Nieuws

WVV 023 STIJGT NA WINST OP DRACHTSTER BOYS 023

WVV 023 PAKT OOK DE VOLLE BUIT TEGEN DRACHTSTER BOYS 023

Op deze woensdagavond stond duel nummer zes op het programma voor WVV 023. Vanwege de wegwerkzaamheden in de stad Groningen werd gekozen om als vertrektijd zes uur te kiezen. Dit bleek verstandig want de ploeg arriveerde laat in Drachten. In de kleedkamer werd eerst even ouderwets gelachen en gedold. Daarna nam trainer Bernd het woord en ging de knop om. De aanwijzingen werden doorgenomen en het team luisterde aandachtig. Leider Bert zat met een bak koffie eveneens geboeid te luisteren. 

Daarna volgde een prima warming-up en kon er gelukkig precies om acht uur worden afgetrapt. 
WVV speelde vanaf minuut één leuk en verzorgd combinatiespel. De gastheren kregen amper vat op het Winschoter spel. Twee keer werd er doeltreffend afgerond door Kevin. De gasten deden dit in de eerste twintig minuten. Daarna was het tot de rust controleren en wachten. Goals wist roodzwart niet meer te produceren in deze fase. Drachtster Boys kreeg een kwartier voor rust nog een grote kans, maar keeper Ryan Perdok liet zien een uitstekende doelman te zijn. 
Na rust kwam WVV zeer sterk uit de kleedkamer. Het domineerde, combineerde en drukte het uit in goals. Bo, Rohan en een ongelukkig eigen doelpunt zorgden na zeventig minuten dat een duidelijke 0-5 in het scheidsrechtersboekje stond. 

Het slotakkoord was voor Rohan Algoe. Na een prima aanname soleerde de spits de zestien meter binnen en werd daar gevloerd. De toegekende  strafschop werd door hem zelf genomen. Iedereen was het eens met deze keuze en er werd vanaf de zijlijn geen vetorecht uitgesproken. Dat Rohan goed inschoot en de eindstand op 0-6 bepaalde was vandaag de kers op de taart. 
Met deze zege komt WVV steeds hoger op de ranglijst te staan en werd er voorzichtig gefluisterd over prijzen. De bekerfinale is namelijk bereikt en een eventuele titel is ook nog binnen handbereik. Uiteindelijk gaan we zien waar deze ploeg tot toe in staat is.
Daarna was de grootste tegenstander van vandaag aan de beurt. Vanwege de eerdergenoemde wegwerkzaamheden was het een drama om weer fatsoenlijk in Sodom te arriveren. 

Bij deze ook natuurlijk nog een welgemeend dankjewel voor de gastspelers. Het waren Ryan Perdok, Ryan Gijsen, Kay Gijsen, Daniël Hector en Kyran Staats die ons vandaag ondersteunden. Top mannen!!

Henkjan Hector, bedankt voor het vlaggen.

Groeten,
B&B