Terug naar Nieuws

WVV 023 PLAATST ZICH VOOR DE BEKERFINALE

WVV 023 HAALT DE FINALE VAN HET BEKERTOERNOOI

Vanuit het zonnige Turkije werd vandaag contact gezocht met verslaggever Erik Nieborg. Hij was vandaag namelijk één van de Winschoter supporters die WVV 023 ondersteunde in het halve finale duel tegen TEO uit Ten Post. 

Via instagram werden de verrichtingen overgebracht, maar een reservering bij de hamam zorgde dat de penaltyserie niet kon worden gevolgd. Dat de telefoon heel veel ontvangen appjes aangaf, zorgde voor een positief gevoel. 
En ja, de mannen van Bernd deden het vandaag. Ze flikten het gewoon weer. Na een 1-1 eindstand werd de finale van het bekertoernooi bereikt middels strafschoppen. 

Het bleef na afloop nog lang onrustig in het dorp Ten Post. Men was massaal uitgelopen voor dit duel, maar live muziek in de kantine was een kleine pleister op de wond voor de blauwwitten. 
De mannen van Bernd en Bert kunnen zich nu gaan opmaken voor de finale. Wanneer en waar is nog onbekend, maar dat supporters nodig zijn, is natuurlijk noodzakelijk. 
Komende woensdag volgt eerst het competitieduel uit tegen Drachtster Boys 023. 
Nu eerst maar vieren dat de finale is behaald en grote dank uitspreken aan de gastspelers van 017-1 en 019-2. Toppers zijn jullie!! 

Voor WVV speelden: Cees,Niek,Jesper,
Luca, Elijah, Kevin, Thijs, Rohan, Thijmen, Chris, Mathijs, Bo, Ferdi
en Diego.