Terug naar Nieuws

WVV 023 NAAR DE LAATSTE VIER IN DE BEKER

WVV 023 SPEELT HET PUBLIEK HEEL TOEPASSELIJK STIL OP DEZE ZATERDAG

Op de zaterdag voor het Paasfeest speelde WVV 023 vandaag op stille zaterdag de kwartfinale van de bekercompetitie. 
Na de ruime zege tegen Zwartemeerse Boys ging vandaag de reis naar het pittoreske dorpje Zandeweer. Aangekomen bij het sportveld bleek dat het complete dorp op zijn kop stond. Werkelijk geen parkeerplaats was er meer te vinden. Men was namelijk allemaal klaar voor het toetje van hun eigen Super Saturday. Alle elftallen speelden vandaag thuis en eindigde met de bekerkraker tegen WVV 023.

De stuntploeg uit Zandeweer wist namelijk ten koste van vierde divisionist Helpman 023 kwartfinale te bereiken. WVV was vooraf dus gewaarschuwd. Natuurlijk wordt er vanaf de zijkant weleens lacherig gedaan over de sportieve prestaties van WVV 023, maar de bekende stuurlui houden onze mannen heel erg scherp. 
Vandaag werd gestart met een duidelijke verhaal van Bernd. Eigen spel spelen en zorgen voor een hoge bal circulatie. Verder werd er lekker ontspannen richting de wedstrijd gewerkt.
Na een prima warming-up werd om half vijf gestart met het duel. 

WVV moest in het begin even wennen aan het hobbelige veld en kwam soms te snel in de duels. Met Melle en Bo in de basis had WVV voetballend weer extra kwaliteiten tot zijn beschikking en het was ook goed om te zien dat beide spelers klachtenvrij hun minuten konden maken. Hiervoor verdient de medische staf (Roelf Dijkman) natuurlijk een groot compliment. 
Bij rust was een dikverdiende 0-4 te bewonderen op het prachtige houten scorebord. 
In de rust werd heerlijk genoten van de thee en werden de wissels doorgevoerd.Diego moest noodgedwongen gewisseld worden. Een blessure velde de speler van 017-1. 

De tweede helft speelde WVV prima. De bal ging goed rond en drie keer was de ploeg doeltreffend. Nadat de rechtsback van ZEC niet meer verder kon vanwege een blessure aan zijn neus en de keeper van de thuisploeg zijn knie verdraaide en met veel pijn het strijdtoneel ook moest verlaten, werden de laatste minuten cadeau gegeven door de prima fluitende man in het geel. 
De complimenten van de bewoners uit het dorp waren erg leuk om horen. Ze hadden genoten van het spel van de Winschoters.

In de kantine was het na afloop erg gezellig en de gekookte eieren smaakten heerlijk. 
Jesper kreeg nog een uitnodiging om macaroni te eten aan de hoofdweg, maar door tijdgebrek moest hij afzeggen. 

In Zandeweer e.o. bleef het daarna nog lang gezellig en werd ons een goed vervolg van de bekercompetitie gewenst. 
WVV kreeg vandaag hulp van Koen, Mick en Diego. Liefhebbers die het fijn vinden om te voetballen. 


Klasse Boys! 🔴⚫️

Op naar de halve finale!

Voor WVV speelden: 
Mick,Elijah,Mathijs, Kevin, Luca,Joost, Jesper,Niek,Koen Thijs,Melle Bo,Diego en Rohan.

Goals WVV: 
Bo 2x
Joost 1x
Jesper 1x
Niek 1x
Rohan 1x
Elijah 1x