Terug naar Nieuws

WVV 023 NAAR BEKERRONDE NUMMER DRIE WANT DE MANNEN VAN OOSTERPARKERS GAAN OVER DE KNIE

Cupfighter WVV 023 moest vandaag wederom opdraven voor de KNVB beker. Na het "Mirakel" van Pekel moest in deze ronde worden gespeeld tegen Oosterparkers 3. Dit elftal, uitkomend in de kelders van het amateurvoetbal, staat in hun klasse stijf bovenaan met enorm veel goals voor en enkele ballen tegen. Voor WVV een onbekende, maar dus ook een onberekenbare ploeg.

Vanwege trainers verplichtingen en een enkele blessure kreeg de ploeg van Martijn Drent een aantal spelers mee van WVV JO19-1.
Tim Jansingh, Daniël Hector, Emilio Elzinga en Kyran Staats waren bereid om lekker te ballen in de stad.

WVV was vanaf minuut één de voetballende ploeg. Het combineerde prima met een opvallende Rob Vegt. Hij speelde frivool en liet veel goede acties zien.
Dat WVV op een 0-1 voorsprong kwam was dan ook zeer verdiend. Daarna duurde het eigenlijk te lang voordat de tweede treffer viel. Na een half spelen was het pas raak. De Oosterparkers probeerden via de lange bal gevaar te stichten en vlak voor rust kreeg het zomaar een goal. De bekende "hete" bitterbal was hier de oorzaak en de thuisploeg kreeg even hoop.
In het laatste gedeelte van de eerste helft wilde WVV snel zaken doen om de volgende ronde veilig te stellen. Het kwam dan ook op 1-3 en er leek geen vuiltje aan de lucht.

Na rust werd het toch weer spannend. Het was wederom de Groninger lange bal die een tegengoal inluidde. Een bal achter de verdediging werd niet op snelheid ingeschat en iedereen stond erbij toen de spits van Oosterparkers binnenkrulde.
Daarna was het afgelopen met de Stadjers. WVV herpakte zich vlot en liep uit qua score.
Dat het uiteindelijk 2-6 werd in Winschoter voordeel was dik verdiend. De cupfighters uit Sodom gaan vanavond weer in de koker voor de loting van de derde ronde van de KNVB beker.

Klasse mannen en heren van JO19-1 heel erg bedankt voor het meespelen.

Goals:
Luca 2x
Rohan 2x
Kyran 1x
Matthijs 1x