Terug naar Nieuws

WEDEROM WINST VOOR WVV MO15-1

WEDEROM WINST VOOR MO15
Na de klinkende 1-5 zege op Noordscheschut waren de verwachtingen hoog voor deze week. Tegenstander van vandaag was Achilles 1894 MO15, een ploeg die één plekje onder ons op de ranglijst stond. De bespreking vooraf was niet zo moeilijk, als wij op ons best zijn kunnen we van iedereen winnen. Maar als we niet goed spelen hebben we het tegen iedere tegenstander moeilijk deze competitie. Dit werd keihard duidelijk de eerste helft. Het liep totaal niet aan WVV kant, een aantal meiden zaten niet lekker in de wedstrijd en het spel verliep uitermate stroef. Achilles 1894 had het betere van het spel maar wist, gelukkig voor ons, ook erg weinig te creëren.
Ook onze meiden kwamen niet tot kansen, vlak voor rust schoot Sterre de bal van buiten de 16 op goal en die bal vloog er in 1-0 voor WVV. Misschien niet verdiend, maar wel een lekkere voorsprong.
Na de befaamde donderspeech van Noa werden de puntjes op de i gezet en kwam er een ander team op het veld.
We behaalden nog niet het niveau van vorige week, maar het was beduidend anders dan de eerste helft. Vlak na rust kreeg Charissa de bal van Vera en rondde koelbloedig af 2-0. Achilles kwam er nog wel een aantal keren uit de tweede helft, maar nu hadden onze meiden wél het overwicht. Er werd beter gecombineerd, wat leidde tot meer kansen. Schoten van Sterre en Charissa gingen er helaas niet in, aan de andere kant bracht Manouk een aantal keren redding.
Vijf minuten voor tijd kregen onze meiden een vrije trap op ca 30 meter van de goal. Charissa besloot de bal in eens op doel te poeieren en versloeg de keeper. 
Vlak voor tijd werd het zelfs nog 4-0 uit een hoekschop ( ja ja de eerste keer dit jaar). De meegekomen Esme verlengde de bal op Liselot, die scoorde met een kopbal.
Al met al misschien een geflatteerde, maar wel verdiende overwinning.
Trots op de manier hoe jullie de wedstrijd alsnog naar jullie hand hebben kunnen zetten na een moeizame eerste helft.
Prima gedaan meiden !!!
#trotsetrainers