Terug naar Nieuws

STERK WVV O23-1 WINT VAN FC ASSEN O23-1

WVV 023-1 PAKT TERECHTE ZEGE OP FC ASSEN 023-1

Een prima eerste helft was vandaag de basis voor de mannen van WVV 023 om de volle buit te pakken tegen de mannen uit Drenthe. 
Op deze zaterdagmiddag werd rond kwart over vijf  het startsignaal gegeven door  scheidsrechter Van Riet. 
WVV startte daarna prima. Het combineerde heerlijk en FC Assen durfde niet te drukken. Het was bang om overlopen te worden. 
Na een kwartier spelen was het Luca die goed afrondde en de Winschoters op voorsprong zette. De gasten probeerden daarna middels de lange bal gevaar te stichten, maar een uitstekend spelende Winschoter defensie bleef moeiteloos overeind.
Na een half uur spelen werd de marge verdubbeld door Jesper. Een prima voorzet werd op waarde geschat en bij de tweede paal goed binnengewerkt. Daarna speelde WVV de eerste vijfenveertig minuten professioneel uit. Zo gingen beide ploegen richting de kleedkamer en kon trainer Martijn Drent terugkijken op een goede eerste helft. 

Na rust was het spelbeeld hetzelfde. WVV was veel aan de bal en  combineerde uitstekend. Twee keer was Elijah dichtbij een derde treffer, maar de hardwerkende spits zag twee schoten zeer hard op de lat uiteenspatten. 
Na vijfenzeventig minuten kreeg FC Assen de genadeklap. Jesper zorgde middels een individuele actie dat hij via rechts op de keeper af kon stormen. Zijn inzet werd half gekeerd en spits Luca was er daarna als de kippen bij om deze buitenkans te verzilveren. 

Na negentig minuten blies scheidsrechter Van Riet voor de laatste keer deze avond en was de 3-0 eindstand zeer terecht.

Mannen, goed gespeeld! Een prima start in deze competitie. 


Voor WVV speelden: Cees, Thijs, Zdeněk, Lokman,Ryan, Joost, Niek, Mathijs (c), Kevin, Luca en Jesper.
Wissels: Daniel en Elijah