Terug naar Nieuws

SPORTCENTRUM NICO JAGER WINSCHOTEN

Wij zijn hét leefstijlcentrum van de regio. U vindt ons aan de rand van het Stadspark aan de Bovenburen 104 b. Wij zijn actief, betrouwbaar, daadkrachtig en enthousiast. Naast onze kerntaak ‘bewegen’ werken wij samen met diverse partners die ons aanvullen op het gebied van leefstijl. Wij streven voortdurend naar verbetering en vernieuwing van onze dienstverlening, om deze zo optimaal mogelijk af te stemmen op de wensen van onze klanten.

COLLECTIEF CONTRACT LEDEN WVV VOOR LIDMAATSCHAP SCNJ
Er zijn twee opties voor leden van WVV, te weten het PLUS-abonnement en een lidmaatschap van het sportcentrum met korting.

OPTIE 1 PLUS ABONNEMENT
2 x per week trainen, geen FITplan, geen inschrijfgeld (twv. € 15,00);
Tarief € 14,00 per maand. Minimale contractduur één kwartaal. Opzeggen per kwartaal.

OPTIE 2 LIDMAATSCHAP SPORTCENTRUM NICO JAGER MET KORTING
Onbeperkt trainen naar eigen keuze. Inclusief gratis deelname Persoonlijk FITplan (bepalen trainingsdoelstellingen, trainingsadvies, metingen en persoonlijk fitness trainingsschema).
Geen inschrijfgeld (twv. € 15,00);
20% Korting op basistarief ->
- tot 18 jaar € 17,60 bij maandabonnement (normaal € 22,00)*
- tot 18 jaar € 16,00 bij halfjaarabonnement (normaal € 20,00)*
- vanaf 18 jaar € 25,20 bij maandabonnement (normaal € 31,50)*
- vanaf 18 jaar € 23,20 bij halfjaarabonnement (normaal € 29,00)*
* prijspeil mei 2024

WVV leden kunnen na inlevering van een kopie van hun persoonlijke WVV lidmaatschapskaart gebruik maken van het Plus abonnement of de WVV-korting van 20%. WVV leden schrijven zichzelf in bij het sportcentrum. Sportcentrum Nico Jager incasseert contributiegelden rechtstreeks via automatische incasso.