35+
Terug naar Nieuws

Spanning in de competitie van WVV 35+ naar het kookpunt

De voorlaatste speelronde stond vandaag op het programma voor de Winschoter toppers. Plaats van handelen was het pittoreske pittoreske Westerlee.
Het eerste duel werd een bloedeloze 0-0 tegen een Beesters oet Beerte. Om zicht te blijven houden op plek één zou daarom gewonnen moeten worden van concurrent SC Scheemda in het tweede duel.
Hetkrachten sparen tijdens partij één werd beloond, want de onderlinge partij tegen de Scheemters werd gewonnen met een 2-1 eindstand in het voordeel van de roodzwarten.
Duel drie werd daardoor even te lichtzinnig opgevat door de Winschoters. De Oldambtster Boys zorgden bijna voor een verrassing, maar uiteindelijk werd afgefloten met een 1-0 winst voor WVV.
Het slotduel was tegenV.V. Westerlee. Een spannende partij waarbij WVV de punten niet cadeau kreeg en moest knokken. Dat deed het fantastisch en ook hier werd de volle buit gepakt.
Conclusie:
● Dagwinnaar
● Nog altijd meedoen voor de titel
1 December is de laatste ronde van deze competitie. We spelen dan in Winschoten. Tevens spelen ook onze dames 35+ hun wedstrijden op het eigen complex.
Er zal dan ook muziek in de kantine zijn. Verder is er een verloting en kan er hier een daar een handtekening worden gescoord door fans.