Terug naar Nieuws

WVV JO8-3 ON FIRE

Doelpuntenfestijn zet door! 

Het is weer zaterdag, 13 April. De dag waarop de jo8-3 mocht gaan knallen tegen SJO PHC²³ uit het welgelegen Spijk en omstreken. Het was 08:15 uur en de jongens liepen gemotiveerd naar de kleedkamers tegenover het sportpark. De kleedkamers waren in fantastische staat! Dus alles was aanwezig voor een perfecte voetbalochtend! 
Het was 08:45 uur, de zeer sportieve tegenstander PHC²³ was er ook klaar voor. De wedstrijd is begonnen! Al gelijk viel het positivisme bij beide teams op. Beide teams hadden er enorm veel plezier in. Dat leverde het publiek, scheidsrechter Marc en alle trainers enorm veel plezier op.  De jo8-3 was erg op dreef! Ze scoorden aan de lopende band! Wat wel een ruststand van 7-1 opleverde. 

In de rust werden er nog de nodige aanwijzingen gegeven voor een optimaal resultaat. Waarbij plezier voorop staat! 
De 2e helft start en de jo8-3 gaat weer verder bij waar ze gebleven waren. En dat is doelpunten maken. 8-1, 9-1, 10-1, 11-1 en zelfs 12-1! Wat een doelpuntenfestijn! De glimlach op de juichende kinderen is wat deze wedstrijd zo mooi maakte. Uiteindelijk was 12-1 de eindstand en volgensmij heeft iedereen een geweldige ochtend gehad. Ik wil Revi, Jayce, Yeriah, Tyler, Luca, Luuk en Stefano enorm bedanken voor deze prachtige ochtend. Want zij zijn diegene geweest die deze prestatie hebben neergezet! De trotse trainer kon met een goed gevoel aan de gehaktbal beginnen en dat maakte de voetbalochtend pas helemaal compleet!

Arjen