Terug naar Nieuws

MOEIZAME ZEGE VOOR WVV MO15

MOEIZAME ZEGE VOOR MO15

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Asser Boys MO15-2 op het programma. Op papier niet de meest lastige tegenstander, maar zoals we vorige week reeds hadden gezien moeten we elke week op ons best zijn om een overwinning te kunnen behalen. 
Deze boodschap namen de meiden mee het veld in. Flitsend kwam WVV uit de startblokken, al na anderhalve minuut scoorde Charissa de 0-1. Asser Boys speelde in een 4-4-2 opstelling waardoor onze meiden een beetje zoekende waren naar onze directe tegenstander. Af en toe kwamen onze meiden er via mooie combinaties er gevaarlijk uit, er werd goed over de vleugels gespeeld, alleen ontbrak het aan de eindpass. Na 15 minuten werd een schot van Charissa geblokt door de keepster, maar Lotte was als eerste bij de bal en schoot de rebound binnen 0-2.
WVV ging bij vlagen mee in het spel van Asser Boys en daar werd het niet veel beter van. Aan het einde van de eerste helft viel Amy geblesseerd uit. Charissa scoorde vlak voor rust de 0-3 na een prima combinatie. Probleemloos gingen onze meiden de kleedkamer in na een prima eerste helft.

Asser Boys kwam duidelijk scherper uit de kleedkamer dan onze meiden. Al na drie minuten in de tweede helft wist de sterke spits door onze verdediging heen te breken en te scoren 1-3. 
Vlak daarna kreeg WVV een vrije trap tegen na een lichte overtreding, onze meiden waren het echter niet eens met deze beslissing waardoor Charissa een gele kaart kreeg en onze meiden 10 minuten met tien man speelden. Dit alles zorgde voor veel onrust binnen het team, waarbij coachen overging naar schelden…een duidelijk verbeterpunt. Positief was dat onze meiden er af en toe gevaarlijk uit bleven komen. Een schot van Tyla op de paal en een schot van Riva in het zijnet troffen helaas geen doel. Nadat de straf
Van Charissa er op zat was WVV weer de bovenliggende partij. Kansen van Lieke en Vera werden echter niet benut, waardoor de 1-3 uiteindelijk ook de eindstand bleek te zijn.
Goed geknokt met elkaar meiden, maar de coaching moet aan gewerkt worden.

#trotsetrainers