Terug naar Nieuws

WVV MO15 PRESTEERT PRIMA OP HET NOPPEN EN NAALDHAKKEN TOERNOOI IN NIEUW BUINEN

PRACHTIGE PRESTATIE MO15

Vandaag was het eerste veldtoernooi van het seizoen, het Noppen en Naaldhakken toernooi in Nieuw Buinen. Het was vroeg opstaan vandaag met de eerste wedstrijd om 9:00u. Met Mirlinde als gastkeepster en Eloise als verdediger hadden we twee gastspelers om de selectie rond te krijgen. 

De eerste wedstrijd speelden we tegen de thuisploeg, en kwamen onze meiden prima voor de dag. Er werd goed samengespeeld en eigenlijk was WVV de hele wedstrijd de betere ploeg. Drie goede afstandschoten van Charissa gaven onze meiden een vliegende start 3-0.

De tweede wedstrijd werd er gespeeld tegen Nordhorn uit Duitsland. Een ploeg waar we natuurlijk niets van wisten en die ook hun eerste wedstrijd gewonnen hadden. De Duitse meiden speelden in een  verrassende opstelling waar onze meiden moeite mee hadden in het begin. Echt gevaarlijk werd Nordhorn gedurende de wedstrijd echter niet. Halverwege de wedstrijd was het wederom Charissa die de score opende met een mooi afstandsschot. Vlak daarna werd de score verdubbeld na een prima aanval. Een mooie steekbal van Riva werd koelbloedig afgerond door Charissa. 2-0

De derde wedstrijd werd gespeeld tegen Docos uit Leiden, wederom een onbekende tegenstander. Docos was net als WVV nog ongeslagen, dus weer vol aan de bak. In het begin kwam Docos er een paar keer gevaarlijk uit, maar tot meer dan twee onschuldige schoten op doel kwam het niet. Na goed doorgaan van Lotte werd een corner verdiend die uiteindelijk in tweede instantie door Charissa prachtig werd binnen gekruld. 1-0. 

De laatste wedstrijd in de poule mocht er niet verloren worden om de finale veilig te stellen. HSC, een ploeg waar we al twee keer eerder tegen hebben gespeeld was de tegenstander. De strijd ging redelijk gelijk op, HSC werd gevaarlijk uit een tweetal hoekschoppen, maar onze verdediging wist deze prima te verwerken. WVV was de betere ploeg , met prima schoten van afstand van Sterre en Eloise maar helaas zonder succes. Vlak voor het einde werd Riva vrijgespeeld door Vera en met een prachtig schot scoorde zij de 1-0. 

Finale dus… 

Met een opkomst die niet zou misstaan in de Champions League kwamen onze meiden het veld op tegen VV Reijen (uit Brabant). Deze finale was een spannende wedstrijd mede door onze goede verdediging die eigenlijk het hele toernooi stond als een huis. Helaas bleek VV Reijen uiteindelijk toch te sterk voor ons. Eindstand was 1-0.

Maar al met al een zeer geslaagd toernooi met een schitterend resultaat…2e plek 🏆

#trotsetrainers