Terug naar Nieuws

MO15 WINT NIPT VAN VEENDAM

MET DE HAKKEN OVER DE SLOOT

Na de kansloze nederlaag van vorige week ging MO15 vandaag op zoek naar eerherstel tegen Veendam 1894 MO15-2.
Door wat afwezigheid tijdens de training afgelopen week traden de meiden aan in een alternatieve basisopstelling. Mede hierdoor hadden een aantal meiden het moeilijk en werd er weinig gecombineerd. Het was dan ook niet verassend dat de gasten in de zeventiende minuut op voorsprong kwamen uit een discutabele hoekschop. 0-1. Langzaam maar zeker kwamen onze meiden beter in hun spel en werd ook de aanval hier en daar gezocht. Zo werd Lieke een paar keer weggestuurd en werden combinaties met Tyla opgezet maar helaas zonder resultaat. Na dik 20 minuten kwam WVV gelijk nadat Charissa een afstandsschot achter de keepster van Veendam wist te plaatsen 1-1.
De uitblinkende Manouk hield onze meiden in de wedstrijd met een goede redding, helaas liep ze zelf daar een bloedneus bij op maar gelukkig kon ze verder spelen.
Vlak voor rust probeerde  Charissa het nogmaals van buiten de zestien en wederom met succes. 1-2.

Na de rust werd het veldspel aan WVV kant iets beter, combinaties liepen iets beter, maar grote kansen bleven uit. Na een goede hoekschop van Liselot ontstond nog een grote kans helaas schoot Riva de bal net langs de verkeerde kant van de paal.
Vlak voor tijd brak Lotte nog een keer door over links, maar ook zij wist helaas de bal niet tussen de palen te krijgen.
Ondertussen kreeg ook Veendam nog een aantal mogelijkheden, maar Manouk wist haar doel de tweede helft schoon te houden. Al met al niet onze beste wedstrijd, maar een zwaarbevochten overwinning. Knap dat jullie deze wedstrijd samen over de streep hebben getrokken.

#trotsetrainers