Terug naar Nieuws

VOLLE BUIT VOOR WVV MO13

WVV M013-1 START MET PRIMA ZEGE OP VEENDAM MO13-1

De winterstop is dan wel voorbij, maar vandaag was het behoorlijk fris tijdens de start van fase drie in het jeugdvoetbal.
Op deze zaterdag aan het eind van de maand januari moest er namelijk alweer worden gespeeld in de MO13 competitie. 
In de aanloop richting het duel met de meiden uit de Parkstad moesten een aantal speelsters afzeggen wegens ziekte en deed de begeleiding een beroep op een aantal meiden uit de MO15. 

Om kwart voor negen floot scheidsrechter Wouter van Riet voor de eerste keer en gaf daarmee het startsein van de match. WVV speelde prima en zat goed in de duels. Veendam liet echter zien dat het ook een goede ploeg had en zo keek het publiek naar een mooie wedstrijd. Middels een fraaie individuele actie van Romée kwam WVV in de eerste helft op voorsprong. WVV kreeg in het eerste bedrijf nog een tweetal kansen, maar deze werden niet verzilverd. 
Met de minimale marge van één goal gingen beide ploegen na een half uur richting de kleedkamer voor een kwartier rust. 
Het publiek kon even rustig opwarmen en de heerlijke warme chocolademelk was voor veel supporters de bestelling van de dag. 

De tweede helft startte voor WVV voortvarend. Het scoorde wederom via Romée. Deze tweede treffer gaf de ploeg een boost, want hierna nam WVV compleet de touwtjes in handen. Veendam probeerde het nog wel, maar WVV was als collectief simpelweg sterker. 

Na een kwartier spelen bekroonde Romée haar partij  met een derde treffer en dus een hattrick. WVV bleef daarna goed voetballen en zag daarna dat het een echte spits binnen de gelederen heeft. Quinty was namelijk in het laatste gedeelte twee keer trefzeker voor de ploeg van Roy en Stefan. 
Tussendoor maakte Romée nog het vierde doelpunt en zodoende was de eindstand een duidelijke 6-0 voor de roodzwarte ploeg uit Winschoten. 

Meiden, dit is een prima start! Ga zo door!

Natuurlijk ook een bedankje voor de meiden van MO15. 
Top voor de hulp vandaag!