Terug naar Nieuws

KEEPERS TONEN HUN KWALITEIT IN FRAAI DUEL

Keepers blinken uit bij jo8

Vrijdagmiddag kwam het bericht vanuit Wildervank, de velden zijn te nat en het kan niet doorgaan. Snel werd er geschakeld en kon de bal om 8:45 gaan rollen in Winschoten, de wedstrijd is dus omgedraaid.
Met een volledig fitte selectie werd de 2e wedstrijd van fase 3 begonnen. Snel kwamen de jonge rood zwarten op voorsprong na een actie over rechts.
Een beetje een rare situatie zorgde voor de gelijkmaker van Wildervank 1-1. Blijkbaar waren de boys even van slag want ook de 1-2 viel direct.. 
Na de ranja in de rust lieten de jongens zien over veel kwaliteit te beschikken, mooie opbouwen van achteruit resulteerde in een paar goede kansen.. Stian op de paal, Maurits onderkant lat, een paar prachtige reddingen van de keeper van Wildervank, nee de bal mocht er niet in. Ook aan de kant van WVV stond er een keeper die alles eruit haalde. 
De ruststand van 1-2 werd dan ook de einduitslag. Vriendelijk werden de handen van elkaar geschud en de complimenten uitgedeeld over en weer. Een terecht applaus volgde nog voor de keepers.
Het was een mooie verliespartij..