Terug naar Nieuws

Dubbel Kampioenschap voor Dames 30+ en Heren 35+

DE DUBBEL WORDT GEPAKT DOOR DE DAMES EN HEREN VAN WVV 7X7

De afgelopen dagen was iedere speler van WVV 35+ een tikkeltje zenuwachtig. Zou het weer roet in het eten gooien tijdens de laatste speelronde van de 7x7 competitie.
Nadat consuls Klaassens en Oosterveld groen licht hadden gegeven, werden de voorbereidingen gestart voor een gezellige avond aan de Stikkerlaan.

De muziek zou worden verzorgd door DJ Richard Pathuis, verder zou vooraf een soepmaaltijd plus heerlijk belegde broodjes worden genuttigd samen met de Angels van Harrie Mein en natuurlijk zou er gevoetbald worden.
Beide teams hadden vooraf kans op het kampioenschap, maar dan zou er wel veel gewonnen moeten worden.
Voor de dames was de kraker met Muntendam cruciaal en bij de mannen moest concurrent SC Scheemda op een nederlaag worden getrakteerd. De dames slaagden in hun missie door de Muntendammers te verslaan.

Daarna was het de beurt aan de heren. WVV kon vanavond beschikken over een grote selectie. Gekozen werd om Scheemda te bestrijden met de "jonkies". Deze sterren met o.a. Radovan Hecko, Jeffrey van Delden, Roy vd Veen, de Nieboer brothers, Bert Meijer en Henk Blauw lieten de Scheemters alle hoeken van het veld zien en de overwinning werd dus veiliggesteld.
De overige drie duels tegen respectievelijk Oldambtster Boys, Westerlee en THOS werden allemaal redelijk eenvoudig gewonnen door de heren uit Winschoten.

De "oudere" sterren maakten minuten, scoorden en genoten. Het was de eer aan scheidsrechter Willem Lugies om het laatste fluitsignaal te geven en het kampioenschap officieel te maken.
Daarna was er een heerlijk warme douche voor de matadoren en kon het feest in de kantine losbarsten.
Aangekomen waren de Angels van Harrie reeds begonnen met de verkoop van lootjes.
De prachtige prijzen, die door de vele sponsoren beschikbaar waren gesteld, werden mooi verdeeld over de aanwezige gasten in de kantine.

Verder werd iedereen verblijd met een bezoek van twee Pieten. Sinterklaas had het tweetal een avond vrijaf gegeven en beide heren genoten zichtbaar van al het lekkers dat in een kantine te vinden is.
We kunnen met recht zeggen dat deze avond geslaagd is en we terug kunnen kijken op een prachtige competitie waarin dus zowel de dames als de heren de zege wisten te pakken.

Bij deze willen we nog even dank zeggen tegen:
● De sponsoren
● Barpersoneel
● Richard Pathuis
● Wouter van Riet
(Onze leider)


Groeten,
Team 7x7 WVV