Terug naar Nieuws

Derde duel in zes dagen tijd omgezet in winst tegen Zuidlaren O23-1

Na de gestaakte wedstrijd tegen ACV 023-2 vanwege hevige sneeuwval stond vandaag duel nummer drie op het programma tijdens de Engelse week voor WVV 023-1.

Tegenstander op deze koude donderdagavond was FC Zuidlaren 023-1 voor het team van Martijn Drent. Een lastige ploeg met een uitstekende defensie en makkelijk scorende aanvalslinie.

WVV kon met dezelfde selectie aantreden op één plek na. Het had namelijk wederom een nieuwe keeper onder de lat. Na Cees, Joep, en Lars was Sven Schuur van de zaterdagafedeling bereidt om het doel te verdedigen.

Na een heerlijke autorit door tal van prachtige Groningse plaatsjes vanwege de wegopbrekingen bij De Groeve kwam de selectie van WVV rijkelijk laat aan op het complex in Zuidlaren. De plaatselijke consul verbaasde zich daarna ook nog eens dat het hoofdveld gebruikt werd voor het duel, maar uiteindelijk kon er tegen kwart over zeven worden gestart met de warming-up.

Roodzwart begon goed aan het duel. Het had controle op het middenveld en achterin ging de bal vlot rond. De eerste helft was Roan de opvallendste man bij de Winschoters. Een hattrick binnen het kwartier van de spits zorgde voor een droomstart.
WVV behield daarna het overwicht, maar kreeg de vierde goal cadeau. Een bal die van richting werd veranderd zorgde voor nummer vier op het scorebord.

Na rust ging het allemaal een tikkeltje slordiger bij de bezoekers. Er werd veel gelopen met de bal. De keuzes werden daardoor beperkt en daardoor werd ook minder gevaar gesticht voorin.
Dat het uiteindelijk 0-7 werd kwam nog door een drietal individuele acties. Een lekker schot van Kevin, een treffer van Chris en een eigen goal waren daarvoor verantwoordelijk.

WVV 023-1 speelde vandaag wederom een prima partij waarbij de prima onderlinge verhoudingen goed om te zien zijn. Geen gemekker, lekker hard werken en dat werd dus wederom beloond.

Klasse mannen!! Op naar het vierde duel van de Engelse week.

Deze drie punten zitten in ieder geval weer in de pocket.