Terug naar Nieuws

REAL MADRID KOMT NAAR WVV

Voetbalschool Koninklijke Real Madrid komt van 28 oktober t/m 1 november naar Winschoten 
De Spaanse voetbalclub Real Madrid komt naar Nederland via haar stichting Fundación Real Madrid, bij onze voetbalvereniging. De succesvolle voetbalschool biedt vijfdaagse voetbalkampen aan op verschillende locaties in Nederland. Deelname is voor jongens en meisjes van 7 t/m 16 jaar.
Real Madrid Foundation Clinics blij met partnerclubs
De Real Madrid Foundation Clinics, dé voetbalschool van de Koninklijke, is actief in meer dan 60 landen. Real Madrid gaat in 2024 op meerdere locaties in Nederland een trainingsweek organiseren, WVV is daarvan één. WVV faciliteert en stelt velden, kleedkamers en kantine beschikbaar voor het Real Madrid Voetbalkamp.
Het Real Madrid Voetbalkamp is er voor iedereen: VV Bato Winschoten VVS Oostwold Voetbalvereniging BNC Sportvereniging THOS VV Nieuweschans S.V. Drieborg MOVV ASVB - Blijham VV Wedde Voetbalvereniging Bellingwolde V.V. Westerlee V.V. Westerwolde VV Hoogezand HS88 TV Bunde V.V. Noordster v.v. PJC V.v. Heiligerlee ScScheemda JeugdAfdeling Sc Scheemda Sc Stadskanaal VV Meeden VV Veelerveen Jeugd Voetbal Noord Voetbalclub Be Quick 1887 GVAV-Rapiditas Voetbal Real Madrid C.F. Damacota NEC Delfzijl DVC Appingedam 
Training
Alle Real Madrid Foundation trainers zijn UEFA gecertificeerd, hebben ruime ervaring met het trainen van jeugd en hebben met succes de opleiding van Real Madrid doorlopen. Het trainingsprogramma is samengesteld volgens strenge eisen en gelijk aan hoe de talenten dagelijks trainen bij de fameuze jeugdopleiding die haar thuisbasis heeft in Ciudad Deportiva op Valdebebas. We werken aan de “sterke en zwakke” punten en verbeteren de potentie met de modernste trainingstechnieken en –methodes, zoals Tracktics en de Adidas Smartball. Je traint als een échte prof en leert wat het betekend onderdeel te zijn van een team.
De Real Madrid Clinics duren altijd vijf dagen van 9.30 uur tot 15.30 uur. Er zijn een beperkt aantal deelnemersplaatsen.
De beste spelers naar Madrid
De meest getalenteerde voetballers tijdens elk Camp worden uitgenodigd voor het “Creator Camp Benelux” Tijdens deze finale worden de beste spelers uitgenodigd voor een training in Estadio Santiago Bernabéu(!) en op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip (inclusief begeleider) zijn voor de Foundation Real Madrid.
Adidas
Hoofdsponsor Adidas heeft speciaal voor de camps een shirt ontworpen. Alle deelnemers ontvangen een complete kledingset van Adidas, bestaande uit shirt – short – sokken, bidon, sporttas en een Adidas voetbal.