Volg ons:

Fysiotherapie

Samenwerking WVV en PrengerHoekman

Sinds 2009 is er een samenwerking tussen voetbalvereniging WVV en PrengerHoekman, praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie.

Wie zijn wij?
PrengerHoekman is dé praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in Oost Groningen. We hebben 10 vestigingen in Winschoten en omstreken. Door onze jarenlange ervaring (de praktijk bestaat meer dan 50 jaar!) hebben we veel deskundigheid in huis.

Wat kunnen we voor jullie betekenen?
Als je in het weekend geblesseerd raakt tijdens het sporten, dan kun je op de maandag direct advies krijgen door één van onze fysiotherapeuten. Als je op maandagmorgen voor 13.00 uur belt met onze praktijk zal je voor dezelfde avond een afspraak krijgen. De fysiotherapeut zal dan onderzoeken wat het probleem is. Na dit onderzoek kunnen er adviezen en/of oefeningen gegeven worden en, indien nodig, wordt er een vervolgafspraak gemaakt. Als je doordeweeks belt zullen we je zo snel mogelijk een afspraak geven.

 

Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0597-413236 of info@prengerhoekman.nl

 

Wat zijn de kosten?
Waar mogelijk zal PrengerHoekman de consulten en eventuele behandelingen declareren bij de ziektekostenverzekering.

 

Hoe zijn wij te bereiken?

 0597-413236

 info@prengerhoekman.nl

 Medisch trainingscentrum Blijhamsterweg 47 Winschoten (bij Old Wolde)

 www.prengerhoekman.nl

Bezoek ook onze website voor meer informatie over onze praktijk.

 

Automatische Externe Defibrillator (AED)

We hopen hem nooit te hoeven gebruiken, maar in het geval van een hartfalen is er een AED beschikbaar om het hartritme weer te herstellen. De AED hangt in het kantinegebouw, vooraan in de gang naar de commissie- en bestuurskamer. Er zijn binnen de vereniging enkele leden/vrijwilligers die een cursus hebben gevolgd over het omgaan met de AED. Ook dit jaar willen we weer een aantal vrijwilligers de cursus aanbieden. Heeft u interesse, meld dit bij het bestuur.