CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Terug naar Corona nieuws

Nieuw trainingsschema

Gepubliceerd op:
Nieuw trainingsschema

Het is waarschijnlijk weinigen binnen onze vereniging ontgaan dat vanaf 11 mei jl. ook de senioren weer mogen gaan trainen. Hierbij is nog wel de 1.5-meter maatregel van toepassing. De invoering van deze versoepeling heeft gevolgen voor het huidige trainingsschema. Het nieuwe trainingsschema is in dit bericht terug te vinden. De wijzigingen ten opzichte van het oude schema zijn in het rood terug te vinden.

Dit nieuwe schema gaat per maandag 18-05 in en wordt in ieder geval gehanteerd tot en met 15-06, het kan echter zijn dat er bij nieuwe ontwikkelingen eerder overgestapt zal moeten worden op een ander schema. Hierbij kan gedacht worden aan verdere versoepeling van de maatregelen of aan de start van het groot onderhoud van de velden. Mocht dit het geval zijn, dan wordt dit tijdig gecommuniceerd. Voor de kabouters geldt dat we momenteel druk bezig zijn om de laatste organisatorische zaken op orde te krijgen. Wij hopen daar zo spoedig moogelijk in een apart bericht meer duidelijkheid over te kunnen geven. Dan kunnen onze jongste WVV'ers ook weer los!

Om verloren tijd in te halen, wordt binnen WVV gekeken naar de mogelijkheden om (langer) door te trainen in de zomervakantie. Of dit gerealiseerd kan worden en hoe dit er dan uit zal komen te zien wordt de komende weken onderzocht. Verder is besloten om aanstaande donderdag bij hoge uitzondering met Hemelvaart elk ingepland team wel de mogelijkheid te geven om te trainen. Elk team is daarin vrij om een eigen beslissing te maken onder de voorwaarde dat daarbij wel de gebruikelijke trainingstijd en –locatie gehanteerd wordt. Normaal gesproken is het sportcomplex gesloten op feestdagen, echter snappen we dat iedereen graag zoveel mogelijk trainen wil na een lange periode van inactiviteit. Daarom wordt deze mogelijkheid geboden, mocht een team hier gebruik van willen maken, laat dit dan weten via info@wvv1896.com of in een bericht naar 0620537690. Dit om inzichtelijk te krijgen welke teams aanstaande donderdagavond gaan trainen.

Tenslotte willen we eenieder die de afgelopen weken op wat voor manier dan ook heeft geholpen om de jeugdtrainingen te kunnen realiseren ontzettend bedanken. We hopen dat ook de komende weken samen de schouders eronder gezet worden, om zo ook de senioren weer te kunnen laten genieten van het spelletje. Het is nog steeds een erg vreemde tijd die van iedereen binnen de vereniging veel inzet en creativiteit vergt, maar vele handen maken licht werk!

Foto's

Downloads

Bekijk ook

We gaan weer trainen!

We gaan weer trainen!

Sinds afgelopen woensdag is het voor kinderen weer toegestaan om buitensport te beoefenen! In nauw contact met de gemeente en andere betrokken partijen hebben we bij WVV, zoals bekend, besloten om op 6 mei weer te beginnen met trainen. Dit om er voor te zorgen dat alles organisatorisch tot in de puntjes geregeld is. Dit heeft geresulteerd in een nieuw trainingsschema en een protocol waarin duidelijk wordt waar iedereen zich aan te houden heeft. Het nieuwe trainingsschema en het genoemde coronaprotocol zijn te terug te vinden op deze pagina. Ook is er voor de trainers/leiders en de ouders aanvullende informatie te vinden!
 
Versoepeling Corona-maatregelen

Versoepeling Corona-maatregelen

  Middels dit bericht hopen we jullie enige informatie en duidelijkheid te verschaffen over de stappen die genomen worden naar aanleiding van wat de overheid afgelopen week heeft besloten omtrent het beoefenen van (buiten)sporten.
 
Contributie-inning

Contributie-inning

De tijden waarin we op dit moment leven zijn, wegens het Corona-virus, voor eenieder uiterst onzeker te noemen. Voor de één geldt dit meer dan voor de ander. Alles ligt stil, zo ook het spelletje waar we met zijn allen zo van houden. Het is echter een feit dat de vaste lasten van WVV deze maanden gewoon doorlopen. Dit terwijl een aantal inkomsten misgelopen worden met de sluiting van ons sportpark en het opschorten van alle activiteiten omtrent de club.