Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden

Corona nieuws

Update Coronamaatregelen 15-12

Update Coronamaatregelen 15-12

Met ingang van 15 december 00.00 uur gelden er in ons land weer nieuwe, scherpere coronamaatregelen. Dit heeft wederom gevolgen voor de wijze waarop activiteiten bij WVV georganiseerd worden. Op deze pagina is de meest recente versie van het coronaprotocol bij WVV terug te vinden. De aankomende weken zullen er nog steeds geen officiële wedstrijden plaatsvinden en is trainen voor de senioren in zeer beperkte vorm toegestaan. Voor de jeugd (t/m O17) is trainen wel gewoon toegestaan in de vorm zoals deze al was.
 
Update Coronamaatregelen 4-11

Update Coronamaatregelen 4-11

Met ingang van afgelopen woensdagavond 22.00 uur gelden er in ons land weer nieuwe, scherpere coronamaatregelen. Dit heeft wederom gevolgen voor de wijze waarop activiteiten bij WVV georganiseerd worden. Op deze pagina is de meest recente versie van het coronaprotocol bij WVV terug te vinden. De aankomende weken zullen er nog steeds geen officiële wedstrijden plaatsvinden en is trainen voor de senioren in zeer beperkte vorm toegestaan. Voor de jeugd (t/m O19) is trainen wel gewoon toegestaan in de vorm zoals deze al was.
 
Update Coronamaatregelen 14-10

Update Coronamaatregelen 14-10

Met ingang van afgelopen dinsdagavond 22.00 uur gelden er in ons land weer nieuwe, scherpere coronamaatregelen. Dit heeft wederom gevolgen voor de wijze waarop activiteiten bij WVV georganiseerd worden. Op deze pagina is de meest recente versie van het coronaprotocol bij WVV terug te vinden. De aankomende 4 weken zullen er geen officiële wedstrijden plaatsvinden en is trainen voor de senioren in zeer beperkte vorm toegestaan. Voor de jeugd (t/m O19) is trainen wel gewoon toegestaan en WVV heeft dan ook besloten om daar vol op in te zetten.
 
Update Coronamaatregelen

Update Coronamaatregelen

Waar we afgelopen week zelf al met een nieuwe set aan maatregelen kwamen vanwege het oplopende aantal coronabesmettingen in ons land, heeft onze overheid op advies van het RIVM de teugels ook weer strakker aangetrokken. Afgelopen dinsdag zijn er, ook voor de sportsector, nieuwe maatregelen afgekondigd. Dit heeft ertoe geleid dat er ook bij WVV weer veranderingen plaats vinden in hoe de zaken op trainings- en wedstrijddagen verlopen.
 
Aangescherpte Coronamaatregelen

Aangescherpte Coronamaatregelen

Inmiddels bevinden we ons midden in de zo gevreesde tweede golf van het coronavirus. Besmettingsaantallen lopen weer in rap tempo op, vooral onder de jongeren. Uiteraard heeft dit gevolgen voor de wijze waarop bepaalde dingen op ons sportpark verlopen. De Veiligheidsregio Groningen is inmiddels ingedeeld in de categorie ‘zorgelijk’, wat betekent dat we aanvullende maatregelen kunnen verwachten vanuit de overheid en de virusexperts van het RIVM.
 
Hervatting trainingen

Hervatting trainingen

Beste leden, Aanstaande maandag 29 juni zit de verkorte zomerstop voor alle jeugdleden erop en kan er weer gestart worden met trainen. Aangezien het groot onderhoud van de velden nog plaats moet vinden, zal er een schema gehanteerd worden waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van het kunstgrasveld. Dit betekent dat elk team de mogelijkheid krijgt om één keer in de week, in de nieuwe samenstelling, te trainen. Het trainingsschema is op deze pagina terug te vinden.
 
Nieuw trainingsschema

Nieuw trainingsschema

Het is waarschijnlijk weinigen binnen onze vereniging ontgaan dat vanaf 11 mei jl. ook de senioren weer mogen gaan trainen. Hierbij is nog wel de 1.5-meter maatregel van toepassing. De invoering van deze versoepeling heeft gevolgen voor het huidige trainingsschema. Het nieuwe trainingsschema is in dit bericht terug te vinden. De wijzigingen ten opzichte van het oude schema zijn in het rood terug te vinden.
 
We gaan weer trainen!

We gaan weer trainen!

Sinds afgelopen woensdag is het voor kinderen weer toegestaan om buitensport te beoefenen! In nauw contact met de gemeente en andere betrokken partijen hebben we bij WVV, zoals bekend, besloten om op 6 mei weer te beginnen met trainen. Dit om er voor te zorgen dat alles organisatorisch tot in de puntjes geregeld is. Dit heeft geresulteerd in een nieuw trainingsschema en een protocol waarin duidelijk wordt waar iedereen zich aan te houden heeft. Het nieuwe trainingsschema en het genoemde coronaprotocol zijn te terug te vinden op deze pagina. Ook is er voor de trainers/leiders en de ouders aanvullende informatie te vinden!
 
Versoepeling Corona-maatregelen

Versoepeling Corona-maatregelen

  Middels dit bericht hopen we jullie enige informatie en duidelijkheid te verschaffen over de stappen die genomen worden naar aanleiding van wat de overheid afgelopen week heeft besloten omtrent het beoefenen van (buiten)sporten.
 
Contributie-inning

Contributie-inning

De tijden waarin we op dit moment leven zijn, wegens het Corona-virus, voor eenieder uiterst onzeker te noemen. Voor de één geldt dit meer dan voor de ander. Alles ligt stil, zo ook het spelletje waar we met zijn allen zo van houden. Het is echter een feit dat de vaste lasten van WVV deze maanden gewoon doorlopen. Dit terwijl een aantal inkomsten misgelopen worden met de sluiting van ons sportpark en het opschorten van alle activiteiten omtrent de club.  
 
Voetbalkamp afgelast

Voetbalkamp afgelast

Beste WVV-ers, Vandaag  dinsdag 14 april 2020 hebben we met pijn in ons hart moeten besluiten dat: Het WVV Voetbalkamp 2020 wordt afgelast i.v.m. het Corona-virus. We kunnen het ons niet veroorloven om enig risico te lopen met de gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers. Speciale dank gaat uit naar onze sponsoren en vrijwilligers die ons al drie jaar een warm hart toedragen. Één ding beloven wij jullie: In 2021 komen we terug, spectaculairder dan ooit tevoren 💥 Staystrong 🦾