Volg ons:

Lid worden
Terug naar Sponsor Nieuws

Rabo Club Support actie gaat starten, van maandag 4 Oktober t/m 25 Oktober. Stem op WVV !!!!!!

 

De Rabo ClubSupport aktie gaat van start maandag 4 Oktober en iedereen !!!! met een Rabobank bankrekening kan stemmen op WVV !!      Echt iedereen !!!!

Iedereen krijgt bij een Raborekening 5 punten, die verdeeld kunnen worden over meerdere verenigingen. Des te meer punten de vereniging krijgt, des te meer geld uiteindelijk door de Rabobank wordt uitgekeerd aan WVV. Natuurlijk verwacht ik dat alle leden met een Raborekening onze club zullen steunen, door ons te voorzien van de punten, naast WVV kun je natuurlijk ook andere vereningingen die jou lief zijn in het Oldambt gebied voorzien van punten. 

Natuurlijk mogen ook NIET WVV' ers stemmen op onze club, denkend aan opa - oma - oom - tante - buren - vrienden - overige familieleden, en ga zo maar door, als ze maar met hun eigen Rabo rekening inloggen. Dus leden, stimulleer al deze mensen om te stemmen op WVV !!!!!

Ga naar-->                www.rabo-clubsupport.nl en breng je stem uit, nogmaals; des te meer stemmen, krijgt WVV des te méér geld van de Rabobank Nederland.!!!

 

Alvast bedankt voor jullie steun en support aan onze club door je stem uit te brengen op WVV.

 

Met vriendelijke groet,
Elzo Stel.

Hoofdsponsor HYZON Vacatures

Hoofdsponsor HYZON Vacatures

  Onze Hoofdsponsor HYZON Motors Europe is op zoek naar personeel. Ben jij, of ken jij iemand…
 
Ook 2022 weer knallend van start met 2 nieuwe sponsoren !!!

Ook 2022 weer knallend van start met 2 nieuwe sponsoren !!!

Allereerst een ieder een ontzettend fijn en gezond 2022 toegewenst, en hopen dat we spoedig wee…