Terug naar Nieuws

WVV JO8-1 BLIJFT WINNEN

Jo8-1 wint ook 2e wedstrijd in de 4e fase! 

Na de spannende wedstrijd vorige week tegen Hoogezand, die uiteindelijk toch werd omgezet in winst, was het vanmorgen tijd voor revanche tegen Westerwolde. In de 3e fase werd deze wedstrijd nog met 5-1 verloren. Om 8:15 gingen de kids met ouders richting het mooie complex van VV Westerwolde waar we weer hartelijk werden ontvangen. 
Nadat de boys het shirt en de voetbalschoenen aan hadden was het tijd voor de warming up. Om klokslag 9:00 werd het startsein gegeven voor een zeer spannende wedstrijd. 

WVV kwam al snel op 0-1 door Maurits, die een uitbal om toverende tot een goal met een mooi afstandsschot. Na de time out was het Ryan die oog in oog met de keeper koel bleef en zorgde voor een mooie voorsprong. Echter waren de jongens even minder scherp en kregen we in 5 minuten 3 goals tegen. Waarbij de eerste tegentreffer wel even het vermelden waard is, vanaf 10 meter vol in de kruising.  Rust… 3-2 achter. 
In de kleedkamer werden de jongens gecomplimenteerd over hun spel en werd aangegeven dat we hier mee door moeten gaan. Het gaat goed, jammer van die 3 goals. Helaas gaf Ryan aan dat hij niet helemaal fit was en eigenlijk niet verder kon spelen, wat hij wel heel graag zou willen!

Na de rust stond de verdediging onder leiding van Reinout en Leon weer zoals de eerste 10 minuten. WVV kreeg een corner en Milan gaf hem strak en laag voor, de bal ging via een speler van Westerwolde achter de uitstekend keepende keeper van Westerwolde, 3-3! Westerwolde kwam wederom op voorsprong door een prima goal. 
In de laatste Time out vroeg Reinout om een wissel, deze is er niet meer Reinout, oke dan ga ik door! De boys gingen nog 1x het veld in om 10 minuten volle bak te gaan en dat gebeurde. Onze prima keepende Jace zorgde voor de assist om Milan die alleen op de keeper afging en de gelijkmaker noteerde. 4-4. 

Het slotakkoord was vandaag voor Stian, wederom een prima uittrap van Jace die via een carambole voor de voeten van Stian viel, Stian bedacht zich niet en met een prima geplaatst schot zorgde hij voor de winst van vandaag! 4-5! 

Zaterdag, de mooiste dag van de week!