Terug naar Nieuws

WVV JO7 LAAT PUBLIEK GENIETEN

W.V.V. Jo7 🔴⚫️ begint aan de 4e fase van de competitie ⚽️
Vanmorgen stonden er drie wedstrijden om het programma voor onze jongste talenten van W.V.V. 
Op een druk bezocht sportpark van v.v BATO onze plaatsgenoot in Winschoten lag het speelveld 🏟️ er uitstekend bij, en was het goed georganiseerd. Complimenten!!
Samen met de andere voetbal verenigingen v.v. Heiligerlee, en HS’88 deze ochtend stond het voetbal plezier voorop! 
De eerste wedstrijd tegen v.v. BATO JO7-4 werd vrij eenvoudig gewonnen met 5-0. Voor v.v BATO JO7-4 hun eerste competitie wedstrijd waarbij het soms even wennen was. Desondanks de score en de winst van WVV, hebben alle spelers van beide teams een leuke wedstrijd er van weten te maken waarbij het plezier eraf spatte! 
De tweede wedstrijd aansluitend was v.v  Heiligerlee de tegenstander. De scherpte ontbrak gelijk toen de wedstrijd begon en binnen no-time stond v.v. Heiligerlee met 0-5 voor. Te afwachtend, te laat om de bal af te bakken en angstig om duels te winnen. Jordi maakte door een lange bal van achteruit, en tevens goed gezien door Lourens de enige treffer aan de kant van W.V.V. Uiteindelijk werd er verloren met 10-1. 
De laatste wedstrijd van deze ochtend werd afgesloten tegen HS’88. W.V.V. kwam op achterstand met 0-3. Alex zorgde voor de de aansluitingstreffer, en Sam maakte de 2-3. De zon ☀️ kwam er door en het werd steeds warmer. Blijkbaar had deze weerstand invloed op de spelers. Na al twee wedstrijden in de benen te hebben begon vermoeidheid toe te slaan. De eindstand op het scorebord werd 3-8 in het voordeel van HS’88 wat achteraf geflatteerd lijkt. 
De trainers van de Jo7 boys & girls hebben  genoeg aanknopingspunten gezien waarop getraind moet worden om volgende week revanche te nemen! 
Fijne voetbalweekend! 🔴⚫️
Christiaan Heeres en Jeroen Kip