Terug naar Nieuws

WVV JO7 LAAT HET PUBLIEK WEER GENIETEN

WVV Jo7 sluit deze competitie fase af met voetbal plezier 

Vanochtend was het vroeg verzamelen voor het Jo7 team.  Drie wedstrijden stonden vandaag op het programma op ons eigen sportpark van WVV
waar het team zijn officiële eerste wedstrijdjes speelde.  
Het was gezellig druk op het sportpark, en de faciliteiten lagen er goed bij. Het was nog wat fris, maar langzamerhand kwam het zonnetje erdoor.

De eerste wedstrijd tegen Harkstede werd helaas verloren met 7-4. In deze wedstrijd maakten de tweelingbroers Lennard en Sem hun debuut in het shirt van WVV.
De boys en Emma kwamen snel op achterstand door de bal te makkelijk in de voeten van de tegenstander te spelen. Toch toonde WVV Jo-7 veerkracht om terug te komen in de wedstrijd van een 3-0 achterstand tot 3-3. Helaas liep Harstede verder uit en werd de eindstand bepaald op 7-4.
Doelpuntenmakers waren Lennard 2x, Lourens 1x en Alex 1x.  Het doelpunt van Alex was prachtig om te zien als toeschouwer. Lennard werd vanuit achter aangespeeld door Lourens, hij speelde de bal gelijk door aan 
de linkerkant van het veld, waarbij Alex de bal zuiver en hard tegen de touwen schoot.  

Aansluitend volgde de wedstrijd tegen HSC. 
Ditmaal schoten de boys & Emma uit de startblokken en liepen snel uit naar een riante voorsprong van 4-0. Zonder echt in de problemen te komen werden er 
drie tegendoelpunten genoteerd en werd er uiteindelijk zelf 8 keer gescoord door WVV.  In de wedstrijd had vooral Lennard het op de heupen door een 5 doelpunten te maken. 
Ook Emma pikte deze wedstrijd een doelpunt mee, net als Lourens en Sem. Wat verder opviel is de teamspirit, het samen willen aanvallen en verdedigen als team. Een collectief om trots op te zijn!

De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen jongens van Hoogezand J07-2.  
Fysiek, lengte en kracht kwamen de spelers van WVV-tekort tegen het team van Hoogezand. 
Ondanks de geweldige mentaliteit, het als team er voor elkaar staan en af en toe tackles op de grens van een overtreding werd er gevochten voor elke meter. 
Deze wedstrijd ging verloren met 3-7.  

Na de wedstrijdjes sloten we gezamenlijk de gezellige ochtend af met elkaar, door een zakje chips en een gehaktbal te nuttigen in de kantine.

Op naar de volgende competitie fase, met dit leuke team Jo-7 team!

Trotse trainers Christiaan & Jeroen