Terug naar Nieuws

WVV JO7-1 PAKT ZEGE EN DAT VOELT GOED

*Jo7 wint zijn eerste wedstrijdjes!!*
Vroeg in de ochtend om 08.15 uur verzamelden de spelers, en ouders van Jo7 bij de parkeerplaats om de eerste overwinning te behalen in Sappemeer op het sportpark Henk Bruins van HSC.
Het zonnetje kwam erdoor, een mooie blauwe lucht en een goed veld. Alle ingrediënten om resultaat te halen!
Ná enkele afmeldingen om diverse redenen in de loop van deze week en zelfs vannacht, had Jo7 twee gast spelers namelijk Luuk en Tyler.  
Het team bestond vandaag uit Lourens, Jordi, Tyler en Luuk. 
De aftrap om 09.00 uur tegen thuisploeg ‘de zwarte kraaien’ oftewel HSC was het eerste potje.  
Na enkele minuten spelen kwam WVV jo7 op 0-1 voor door een mooie individuele actie van Tyler met een beken geplaatst schot tegen de touwen. WVV drukte door en zette op de helft van HSC de tegenstander onder druk.
Dit resulteerde in diverse mogelijkheden, en een kans voor open doel van Jordi, die de bal uiteindelijk over de het aluminium plaatste. Kort daarna nam Tayler aan de rechterkant van het veld een hoekschop waarbij Lourens 
slim bekeken de 0-2 binnen schoot bij de eerste paal. Hierna kreeg het team kans op kans om de score te verdubbelen, maar zoals je vaak in het voetbal ziet scoort dan de tegenstander. 
HSC maakte de aansluitingstreffer 1-2 , alleen kwamen de boys niet meer in de problemen. Dit resulteerde in de eerste overwinning van het team!
Na deze wedstijd maakten de boys zich op tegen de volgende tegenstander op het veld ernaast tegen Harstede. Waar op 3 februari jl. nog van werd verloren met hoge cijfers werd hiervan vandaag gewonnen! Een knappe prestatie door
voor elke meter te strijden en als team alles geven in de 20 minuten die volgden,
In een doelpunten festival met 6-4 won WVV Jo7. WVV kwam voor met 3-0 door doelpunten van Tayler 2x en Luuk. Over en weer werden kansen benut, maar ook veel weg gegeven door onnauwkeurig te zijn in de passing en 
met z’n allen achter de bal aan te willen rennen.. Een terechte uitslag wanneer je de kans verhouding hebt gezien, maar verdedigend werden de doelpunten tegen
onnodig weg gegeven. Dit is een punt van aandacht voor de trainer(s) de komende weken om aan te werken.
Na al 2 x 20 minuten achter elkaar gevoetbald te hebben stond de laatste wedstrijd op het programma tegen vv Hoogezand. In de beginfase van deze wedstrijd kwam WVV nog voor met 0-1 door een afstandsschot van Tayler, allen gaf WVV de voorsprong snel uit handen naar 2-1 voor Hoogezand. De trainer van WVV pepte het team op, moedigde ze aan om alle energie te geven waardoor de spanning terugkwam tot 2-2 door een mooie aanval met Luuk als doelpuntenmaker! 
De vermoeidheid sloop er daarna langzaam in bij de boys. Jordi zorgde een aantal keer dat de bal achterin werd onderschept, maar dit mocht niet baten. In de laatste 4 minuten scoorde Hoogezand de 3-2 en 4-2. 
Hierbij gingen de koppies hangen, en liep Hoogezand uit naar de eindscore van 6-2.
Met 2 overwinning in de pocket, met alle vertrouwen op naar volgende week zaterdag!