Naar 125 jaar WVV

Volg ons:

Lid worden
Terug naar Zaterdag 4

'T VAARDE HOUDT DE NUL VOORIN EN VERLIEST MET 0-4 VAN EEN STERK WILDERVANK 5

Gepubliceerd op:
'T VAARDE HOUDT DE NUL VOORIN EN VERLIEST MET 0-4 VAN EEN STERK WILDERVANK 5

KANSLOZE MISSIE IN KANSLOOS WEER MET KRAKKEMIKKIGE HAMSTRINGS

 

T VAARDE HOUDT DE NUL VOORIN EN VERLIES MET 0-4 VAN WILDERVANK 5

Behoorlijk koud, miezerregen en op een zanderig veld 4 mochten de onderdanen van speler/manager proberen om tegen medekoploper Wildervank 5 de punten in eigen huis te houden. De ziekenboeg was vandaag te doen. Om in termen van Hugo de Jonge  te spreken: beheersbaar!

Co-assistent en eerste luitenant Tuinstra en de goedlachse Scheemter toverden daarom een elftal op papier waar men in Winschoten tevreden over kon zijn. Het probleem zat hem vandaag in de gemiddelde leeftijd van beide teams. Wildervank 5 bleek een veredeld jeugdteam, dat zich in de 6e klasse heeft ingeschreven en zich daarmee tekort doet.

De roodwitten hebben een prima ploeg, maar willen waarschijnlijk een keer een kampioenschap vieren. Tja, natuurlijk is dat te begrijpen, maar voor ons als Sodommers was het daardoor vandaag een beetje een saaie wedstrijd. We kwamen tekort op alle vlakken. Natuurlijk was het eerste half uur prima van de thuisclub, maar na de eerste hamstring die het begaf was het einde snel in zicht. Een aantal treffers moest de ploeg van Plinsinga incasseren. Hoogtepunt was de gestopte penalty van keeper Jeroen Plat. Als een echt Jan Jongbloed in zijn goede dagen vloog Plat de goede hoek in en liet zijn kwaliteiten zien.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Een beter Wildervank, een meevoetballend WVV en een vrij eenzijdige match. De ploeg uit Winschoten wist twee keer de lat te raken, maar dat was het voor vandaag. De gasten maakten het kwartet treffers vol en vijf minuten voor het einde floot de foutloze scheidsrechter Jos Frey voor het einde. WVV zag gedurende de vijfentachtig minuten maar liefst vijf hamstrings afscheuren en verheugt zich nu op een lange lange winterslaap.

Maar...... We komen terug...
De speler/manager was ook duidelijk in zijn woorden na afloop: " Wildervank uit gaat het sleutelduel worden! Ik ben er zelf al mee bezig! Nu de jongens nog!", aldus Plinsinga.

Aanvoerder zonder band Harry Mein reageerde vlot op de woorden van zijn voetbalgoeroe zei het volgende: "As d'r in meert appels grui'n aan 'n boom, den het heul Scheemde gain stroom!".

Natuurlijk zijn er mensen die de uitspraken van Mein niet begrijpen, maar mensen wees daarover niet getreurd. Wij, snappen de uitspraken van onze kleine Napoleon ook nog steeds niet.

Fijne winterstop voor iedereen en alvast prettige Kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond 2022. 

PLINSINGA BLIJFT BAAS IN EIGEN HUIS

PLINSINGA BLIJFT BAAS IN EIGEN HUIS

 GOEDLACHSE SCHEEMTER ZORGT VOOR WINSCHOTER DRIEPUNTER
 
SPELER/MANAGER MARK PLINSINGA HENGELT VELDKAMP JR. BINNEN

SPELER/MANAGER MARK PLINSINGA HENGELT VELDKAMP JR. BINNEN

 Hij pakte mijn hand en liep zo met mij mee!!