CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Lid worden
Terug naar Zaterdag 3

WIE VERLIEST, DIE NOTULEERT... VERSLAG IS DUS VAN BATO.

Gepubliceerd op:
WIE VERLIEST, DIE NOTULEERT... VERSLAG IS DUS VAN BATO.

 "Ik heb joe woarschouwd veur dizze ploug", aldus Leider Boven

 BATO 3 VERLIEST EERSTE KRACHTMETING VAN HET SEIZOEN Gisteren was het zover. Na maanden wachten mochten de moagere hondjes weer de wei in. WVV 3, geen onbekende tegenstander voor ons, was de opponent vanmiddag.

We hadden een selectie met 16 man op papier. Vooraf hadden we afgesproken dat iedereen even lang zou voetballen. Wij als jonge jongens zouden de heren van WVV kunnen bestrijden door veel energie in de wedstrijd te gooien en veel snelheid van bijvoorbeeld Niek te gebruiken. Dat we nog niet zo fit waren bleek al na 2 minuten toen Patrick alias de alleskunner het veld al in moest om een speler van ons te verzorgen met wat water. Na deze opstopping van de wedstrijd gingen we weer lekker voetballen.

Er waren kansen voor zowel WVV als BATO maar keeper Kevin Mansens heeft ons een paar keer goed gered. Na een dik halfuur spelen zette Jonnie (trainer bij BATO en voetballer bij WVV) de motor aan. Hij passeerde onze verdediging alsof er niemand stond. Zijn eerste schot werd nog gered door Mansens maar in de rebound zette Jonnie de 0-1 op het bord. Vanaf de zijkant leek het erg klungelig dat een speler zo door kon lopen zonder aangepakt te worden. Na nog wat blessure gevalletjes en kansen over en weer blies scheidsrechter Stoffer Stek voor het rustsignaal.

In de rust werd er besproken wat er goed en fout ging. Plat nam hier de leiding in en probeerde het één en ander recht te zetten. Na een peukie en een kop thee werd er begonnen aan de 2e helft. In de 2e helft begon de ervaring van WVV 3 een enorme rol te spelen. Doordat er altijd 3 a 4 jongens bij WVV aanspeelbaar waren konden ze makkelijk onder de "druk" van BATO uit voetballen. Door nog wat persoonlijke fouten stond er na een uur spelen 0-3 op het scorebord. Er werd flink gemopperd in het veld bij BATO. Iets wat je dus net niet moet doen.

Gelukkig konden we nog wel wat terug doen doordat Plat de bal prachtig over de keeper heen liftte. Na 90 minuten was het schluß en konden beide team genieten van hun potje bier, sigaretje en eventueel broodje hamburger.

Wij willen scheidsrechter Stoffer Stek bedanken voor de leiding gistermiddag en we willen WVV feliciteren met de verdiende overwinning.

 

Voor de liefhebbers,

Donderdagavond om 20.00u spelen de moagere hondjes van BATO een uitwedstrijd tegen BNC 3.

Tot dan!