CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Lid worden
Terug naar Zaterdag 3

TRÈS LOOPT IN HET OOSTWOLMER MES

Gepubliceerd op:

 VVS KNOKT ZICH TERUG NA ACHTERSTAND

De glazen bol van Emmo Koetje kreeg gelijk. TRÈS gaat zonder punten weg uit Oostwold.

 

Bij rust stonden de mannen van speler/manager Mark Plinsinga nog op een voorsprong, maar de mannen van VVS wisten deze achterstand in de tweede "vijfenveertig" minuten goed te maken en trokken met 3-1 aan het langste eind. De wedstrijd was de eerste helft vermakelijk en ging mooi gelijk op. Een paar kansen voor blauwwit en roodzwart kreeg ook zijn mogelijkheden. Vlak voor rust was het de goedlachse Scheemter zelf die de 0-1 mocht maken. Kort daarna blies de scheidsrechter van heden middag af en mochten beide teams genieten van een bakkie thee.

 

Na rust kreeg WVV binnen vijf minuten twee grote kansen op de 0-2, maar verzilverde deze niet. Nee, de gelijkmaker werd kort daarop geïncasseerd en vlot daarna zelfs de tweede treffer voor VVS. WVV probeerde daarna wel de gelijkmaker te produceren en ging verder vooruit spelen. Dit zorgde voor ruimtes, waar de thuisclub wel raad mee wist.

 

De derde treffer was daar een mooi voorbeeld van. In het restant van de partij werd niet meer gescoord, maar was de sfeer richting de scheidsrechter nogal "onvriendelijk". Gelukkig was de leidsman ook niet de vrolijkste en ontstond een er een verbale strijd. Na een geel kaartje voor Ab (enkeltje achter de omheining) werd iedereen op scherp gezet door de man in het groen en zwart.

 

Na het vroegtijdig affluiten werden de handen van de winnaars terecht geschud (het was zo'n box i.v.m. corona), maar het praten tegen en met de scheidsrechter ging nog even door tot de kleedkamer. Daarna vertrok de beste man met de Noorderzon.

 

Jammer, dit had niet gehoeven, niet gemoeten en de spelers van zowel VVS als WVV  hebben genoten van het partijtje voetbal op het laagste niveau. Dat is de intentie. En een autoritaire man met fluit neemt ons het plezier zeker niet af.

 

Volgende week weer een ronde en nieuwe kansen. Westerlee uit... altijd lastig.

 

Emmo, wat zie je dan in jouw glazen bol?

WIE VERLIEST, DIE NOTULEERT... VERSLAG IS DUS VAN BATO.

WIE VERLIEST, DIE NOTULEERT... VERSLAG IS DUS VAN BATO.

 "Ik heb joe woarschouwd veur dizze ploug", aldus Leider Boven