CORONA UPDATES: Volg hier het laatste nieuws mbt het corona virus.

Volg ons:

Lid worden
Terug naar Zaterdag 3

Glenn Helder fan van TRÈS en Korte is zijn oogappel

Gepubliceerd op:

 TRÈS is hot

 In het wereldje van de oud-profs begint het TRÈS elftal van speler/manager Mark Plinsinga steeds meer aan imago te winnen. Was het eerst EK'88 winnaar Gerald Vanenburg, die vanaf zijn vakantieadres de succeswensen toesprak aan het sterrenteam uit Winschoten. Deze week is het het niemand minder dan de enige echte Glenn Helder die de boys een hart onder de riem wil steken. Het supertalent van eind vorige eeuw speelde bij o.a. Arsenal, Benfica en het Nederlands Elftal. Ploeggenoten van de bliksemsnelle en technisch vaardige buitenspeler waren bijvoorbeeld Dennis Bergkamp, Marc Overmars, Tony Adams en Ian Wright.

Ook een voormalig ploeggenoot van Helder was dus Tony Adams. Deze noeste verdediger kampte gedurende zijn carrière altijd met backtrouble. Als trouwe fan van TRÈS las Glenn natuurlijk ook over de rugklachten van Koning. Na mailverkeer en het uitwisselen telefoonnummers zit Koning inmiddels in een appgroep met Tony Adams en Thierry Henry. Hierin vertellen ze over hun ervaringen met een onwillige Issias spier in combinatie met een hernia.

Persoonlijk favoriet van Glenn bij TRÈS is Hans Korte. "Lachen man, als ik lees wat een held deze man is in de Kelderklasse, dan ga je van hem houden. Ik kreeg te horen dat Hans nu in Mexico verblijft en dat de selectie hoopt dat hij daar blijft tot in lengte van jaren!! Toch heerlijk zo'n groep ploeggenoten.", aldus de oud-international.

Ondertussen laat Harry Mein weten dat hij een aanbieding heeft gehad uit het Midden-Oosten. Natuurlijk denkt iedereen dat dit een verzinsel is, maar er schijnt beeldmateriaal te zijn vanuit Abu Dabi.

(Later meer hierover)